GRAFIK Få overblikket over misbrug, mord og romancer i ’Beverly Hills 90210’

Antallet af voldsepisoder overstiger klart antallet af leverpostejsmandage i ’Beverly Hills 90210’. I anledningen af seriens 25-års fødselsdag forsøger vi at skabe et overblik over de unge venners strabadser.

De fleste fans ved, at Dylan McKay fra ’Beverly Hills 90210’ har et godt øje til substanser i forskellige afskygninger.

Men hvor mange af high school-vennerne deler Dylans kærlighed til alkohol og stoffer, hvem har slået nogen ihjel, og hvem er egentlig sammen med hvem?

Og der er rigeligt med stof at tage fat i.

Husker du for eksempel at Kelly næsten dør i en brand, men overlever, fordi hun gemmer sig på toilettet?

Hun har desuden både et misbrug af slankepiller og kokain i løbet af serien.

Eller husker du at Dylan slår Donna, mens han er påvirket, så hun falder i poolen?

Dylan er dog inderst inde en rigtig fin fyr. For selvom han til tider kæmper med sine indre dæmoner og gør ting, der er langt over stregen, redder han for eksempel Brandon fra at styrte i døden under en campingtur.

Var du desuden klar over, at en lejemorder på et tidspunkt sættes til at slå Dylan ihjel? Ved en fejl dræber lejemorderen dog Dylans nye kone i stedet.

David er i tæt kontakt med skydevåben af flere omgange: han stjæler nemlig en pistol til selvforsvar, hvilket medfører, at han ved et uheld skyder sin veninde Gwyneth i armen.

Selvom eksemplerne er talrige, illustrerer ingen den vilde hverdag i Beverly Hills bedre end Kelly, Dylan og Brandon selv.

Derfor nøjes vi her med at give dig en lettere forsimplet oversigt over seriens hovedpersoner og deres største kattepiner - komplet med stoffer, stalkere og slagsmål.