Tema Oscar 2016

Håbløse øreringe og for meget hud! Starletterne poserer på den røde løber

Den cirka 160 meter lange røde løber ved Dolby Theatre bliver betrådt af stilletter og starletter ad libitum under den 88. Oscar-uddeling.

Stjernernes ankomst til Oscar-uddelingen er en stor del af det amerikanske filmshow.

Stjernerne holder øje med hinanden, og modeeksperterne er klar med hurtige vurderinger af kjoler, udskæringer, stilletter, hår og hvad der ellers falder dem for brystet.

Der var både til gården og gaden i de mere end to timer, hvor starletterne gled henover den røde løber.

Oscar 2016

Årets Oscar-uddeling fandt sted 28. februar 2016 i Dolby Theatre i Los Angeles. 'Spotlight' vandt hovedprisen som årets film. 'Mad Max: Fury Road' hev hele seks af de eftertragtede statuetter hjem, mens storfavoritten 'The Revenant' løb med tre - for bedste fotografering, bedste instruktør og bedste mandlige hovedrolle, der gik til Leonardo DiCaprio. Ingen af de to nominerede danske film vandt.

Gå til tema

Men hvordan klarede Charlize Theron og de andre celebre kvinder sig ved indgangen til Dolby Theatre i Hollywood?

DR Nyheder har bedt om en vurdering fra modemagasinet Covers digitale redaktør, Moussa Mchangama. Ham kan du læse lidt om herunder.

Og du kan klikke dig igennem billederne i toppen af artiklen, se de kendte og kjolerne og læse Moussa Mchangamas vurdering.

28-årige Moussa Mchangama er digital redaktør på modemagasinet Cover. Han har en kandidat i Moderne Kultur og Kulturvidenskab og har tidligere været redaktør på blandt andet DANSK Magazine og FashionForum. Han har skrevet om mode, køn og kultur for blandt andet Kommunikationsforum, Information og Berlingske. (Foto: Jonas Bie © Jonas Bie)

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve