Harry Potter-skurk fundet død i Death Valley

Den britiske skuespiller Dave Legeno, der har medvirket i tre Harry Potter-film, er fundet død i Death Valley i Californien.

Her ses skuespilleren Dave Legeno som dødsgadisten Fenrir Grayback i den fiktive brostensbelagte gågade Diagonalstræde. (© Warner Bros.)

Varulven Fenrir Grayback er dødsgardist og dermed i ledtog med den verdensberømte troldmand Harry Potters største fjende Lord Voldemort.Uden for det fantasifulde Harry Potter-univers var britiske Dave Legeno, der spiller varulven, en succesfuld skuespiller, der stod over for en hovedrolle i en kommende film med titlen 'Sword of Vengeance'.Men den 50-årige skuespiller blev fundet død i en fjerntliggende del af dalen Death Valley i Californien søndag den 6. juli.Det det var to vandrere, der fandt Dave Legeno, skriver flere internationale medier, blandt andet BBC.

Ikke tegn på forbrydelseEn helikopter fik efter de to vandreres fund transporteret liget til retsmedicinske undersøgelser.Der er ingen tegn på, at der er sket en forbrydelse, oplyser myndighederne i amtet Inyo Countys.De indledende retsmedicinske undersøgelser viser derimod, at den 50-årige skuespiller er død af varmen.- Det fremgår, at Legeno døde af varmerelaterede årsager, men Inyo Countys retsmedicineren vil afgøre den endelige dødsårsag, skriver Inyo Countys Sherif-kontor i en pressemeddelelse.Tidligere bokserDave Legeno medvirkede i de tre sidste Harry Potter-film i rækken. 'Harry Potter og Halvblodsprinsen' og 'Harry Potter og Dødsregalierne' del 1 og 2.Skuespilleren Tom Felton, som spillede troldmanden Draco Malfoy i filmene, skriver på det sociale medie Instagram om sin afdøde kollega:- Han var et stort talent med et hjerte af guld og havde altid tid til alle.Dave Legeno er tidligere professionel bokser. Han har også medvirket i filmene 'Batman Begins' og 'Snatch'. Han efterlader sig en datter, skriver BBC.

Facebook
Twitter