Homer får to sæsoner mere at dumme sig i

Homer og resten af den gule familie forlænges med to nye sæsoner af Fox. Dermed når 'The Simpsons' op på hele 28 sæsoner.

Der bliver rig mulighed for at se klassiske scener som denne, nu hvor Fox har bestilt to nye sæsoner af den legendariske tegneserie 'The Simpsons'. (© Fox)

Vi kender efterhånden scenariet. Den øldrikkende og donut-spisende Homer jagter sin umulige søn Bart, datteren Lisa drømmer om at redde verden, Maggie bruger stadig sut, og Marge grynter sin utilfredshed under sit store blå hår.

Der er ikke længere ret meget, der kan overraske fans af den gule familie i den satiriske tegneserie ’The Simpsons’, der lige nu kører på 26. sæson.

Alligevel er det nu besluttet, at den legendariske serie for unge og voksne forlænges med yderligere to sæsoner.

Det oplyser Fox, der har vist serien, siden den gule familie fra Springfield fik sit eget program i december 1989.

https://twitter.com/TheSimpsons/status/595354653270757376

Familien Simpsons sidder på rekorden

’The Simpsons’ er dermed sikret en 27. og en 28. sæson.

Serien, der kunne fejre 25 års jubilæum sidste år, kan i forvejen bryste sig af at være den serie – hvis man altså ser bort fra de evige sæbeoperaer – der har flest afsnit på bagen på den amerikanske sendeflade.

Homer og familien har i øvrigt vundet 31 Emmy-statuetter samt en lang række andre priser siden debuten, og i 2000 fik serien sin egen stjerne på The Hollywood Walk of Fame.

Hver måned rammer ’The Simpsons’ 7,7 millioner seere i USA foruden de mange seere, der følger familiens gøren og laden i andre lande.

Facebook
Twitter