Ikonisk spil-helt er blevet ændret efter kritik - nu jubler fans verden over

Designet af det blå 'pindsvin' Sonic The Hedgehog er nu blevet ændret efter massiv kritik fra fans.

Sonic dukkede for første gang op i et videospil i 1991, og nu bliver der lavet en film om det ikoniske blå 'pindsvin'. (© Screenshot fra YouTube / Paramount)

- Elendigt!

- I har mistet en fan.

- Det er det værste, jeg har set!

Sådan lød det blandt andet på de sociale medier, efter den første trailer til filmen 'Sonic The Hedgehog' var blevet udgivet.

Men Paramount, filmselskabet bag den nye film, har lyttet til kritikken, for nu er der landet en ny trailer, der viser, at det lille lynhurtige 'pindsvin' Sonic har fået en markant makeover.

Her kan du sammenligne den gamle og nye version af Sonic. Den første version er den, hvor Sonic har tænder - i den nye ændrede version er han uden tænder. (Foto: Screenshot fra trailer © Paramount / Foto: Screenshot fra trailer © Paramount)

Sonic-fans verden over var i første omgang rasende over designet af den populære figur, der havde fået nogle markante ændringer i den nye film, i forhold til hvordan det blå 'pindsvin' så ud i SEGA's originale 90'er version af det populære spil.

Kritiske reaktioner haglede derfor ned over Sonics udseende, hvor fans blandt andet var rystet over tykkelsen på det lille dyrs ben, der i den første trailer var blevet gjort mere menneskelige end de mindre, tynde ben i spilversionen. Samtidig var der en del kritik af, hvordan Sonics tænder så ud. Mange mente nemlig, at også de var for menneskelignende.

- Jeg kan ikke være den eneste, der synes Sonic ligner en dreng i et kostume, tweede en fan.

- Hvorfor har I givet ham menneskelige tænder? tweetede en anden:

Det fik instruktør Jeff Fowler til at love, at der ville blive lavet ændringer af Sonics udseende, så spilhelten i stedet ville ligne originalen i større grad.

- Tak for støtten. Og kritikken. Jeres melding er klar og tydelig… I er ikke glade for designet og ønsker ændringer. Det vil nu ske. Alle fra Paramount og Sega er fuldt engageret i at lave figuren bedst muligt, skrev han dengang på Twitter.

Sonic blev designet i 90'erne af spiludvikleren SEGA for at konkurrere med Nintendos Mario. Han er særligt kendt for at være lynende hurtig. (Foto: Screenshot fra trailer)

Ændringer udskyder premieren

Og det løfte er altså nu blevet indfriet til stor glæde for fans af den ikoniske spil-helt, der er imponerede over det nye design.

- Den nye Sonic ser så godt ud, giv grafikerne den største lønforhøjelse med det samme, tweeter en fan.

- Paramount fortjener en Oscar. Det her ser ti gange bedre ud, tweeter en anden:

De omfattende ændringer har betydet, at Jeff Fowler og Paramount har måttet udskyde premieren fra den 28. november 2019 til den 14. februar 2020.

I filmen 'Sonic the Hedgehog' følger vi det animerede 'pindsvin', som skuespiller Ben Schwartz lægger stemme til. Sammen med politimanden Tom, der spilles af James Marsden, rodes Sonic ind i et hæsblæsende komplot, der også involverer den onde videnskabsmand Dr. Ivo Robotnik, der spilles af Jim Carrey.

Facebook
Twitter