'Jeg har aldrig set noget lignende': Længe ventet superhelte-film får brandvarm modtagelse

'Avengers: Endgame' overgår alle forventninger, lyder de første reaktioner.

Scarlett Johansson til premieren på 'Avengers: Endgame'. Hun spiller Den sorte enke i filmen. (Foto: VALERIE MACON © Scanpix)

11 års filmisk historiefortælling kulminerer i morgen, onsdag den 24. april, når den længe ventede superheltefilm 'Avengers: Endgame' får premiere verden over.

Filmen er den 22. film i Marvel-studiets superhelteunivers og kommer mindre end to måneder efter studiets sidste film, 'Captain Marvel' - der i øvrigt blev studiets syvende mest succesfulde film nogensinde på blot én måned.

Og noget kunne tyde på, at 'Avengers: Endgame' ikke får problemer med at leve op til sin forgængers enorme, publikumsmæssige succes.

Mandag var der nemlig snigpremiere på filmen i Los Angeles, og reaktionerne efter visningen var overvældende positive, skriver The Hollywood Reporter.

- 'Avengers: Endgame' er en forbløffende, fantastisk film. Jeg har aldrig set noget lignende. Denne film er alt, jeg håbede, den ville være, og meget mere end dét. Fantastisk, lyder reaktionen fra en bruger på Twitter efter snigpremieren, mens en anden bruger supplerer:

- Forestil dig den bedst mulige version af 'Avengers: Endgame' - filmen overgår stadig alle forventninger. Jeg græd fem-seks gange.

Chris Hemsworth poserer for fansene. Han spiller rollen som Thor i filmen. (Foto: Mario Anzuoni © Scanpix)

Instruktører: Ødelæg det ikke for andre

'Avengers: Endgame' er instrueret af brødrene Anthony og Joe Russo, der tidligere på måneden skrev et åbent brev til fans af Marvel-universet, hvori de bønfaldt 'de bedste fans i verden' om ikke at afsløre filmens plot for andre.

- Når I ser 'Avengers: Endgame' i de kommende uger, så vær sød ikke at ødelægge det for andre, lød det blandt andet i brevet.

'Avengers: Endgame' har blandt andet Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson og Brie Larson på rollelisten.

Den markedsføres som afslutningen på Marvel-studiets superhelteunivers, der begyndte med 'Iron Man' i 2008.

Siden da har vi både fået film om 'Captain America', 'Thor' og 'Ant-Man'.

Syv af studiets snart 22 film har indtjent over én milliard dollar i biograferne, mens filmene samlet set har indtjent lidt over 18 milliarder dollar. Det svarer til omkring 120 milliarder danske kroner.

'Avengers: Endgame' kan ses i de danske biografer fra onsdag.

(© Disney)