Kendt ’Deadline’-vært stopper efter 12 år: Jeg synes ikke, jeg har mere at give

Efter 12 år stopper Nynne Bjerre Christensen som aftenvært på ’Deadline’ til juli. For faktisk er hun A-menneske og foretrækker at arbejde i dagtimerne.

Nynne Bjerre Christensen dukker måske op på skærmen igen. Men først skal hun have en pause fra stringente vagtplaner. (Foto: Agnete Schlichtkrull © dr)

Hun begyndte samme dag, som Kenneth Plummer satte sig i chefstolen i DR. Dengang var hun 30 år og blev vært på DR2’s sene nyhedsprogram ’Deadline’.

Her 12 år senere har hun valgt at stoppe.

De lange 12-timers vagter med af finde dagens historier, invitere gæster i studiet og finde de helt rigtige spørgsmål trækker for mange tænder ud, og derfor sætter Nynne Bjerre Christensen sig for sidste gang i værtsstolen i midten af juli.

- Jeg synes ikke, jeg har mere at give. Jobbet fortjener, at man møder på toppen og fuld af energi. Det har været rigtig skægt at være i studiet, men jeg savner at kunne putte mine børn om aftenen, og der har været mange aftener, hvor jeg ikke har været der, siger Nynne Bjerre Christensen.

Har ikke fået nok af tv

Hun fortæller, at hun i det sidste års tid har overvejet, om hun skulle stoppe, men at beslutningen alligevel har været ’meget svær’, da programmet og holdet bag ikke bare er noget 'man siger farvel til'.

Derfor afviser hun heller ikke, at hun igen vil dukke op på tv’et. Måske ikke på 'Deadline', men et andet sted.

- Jeg tror ikke, der her betyder, at det er slut med DR for mit vedkommende. Jeg vil byde ind med andre ideer. Men det er slut med at være i vagtplan i et stykke tid, og så kan det være, jeg dukker op på skærmen igen, hvis vi kan finde det rigtige tidspunkt.

- Hvis sandheden skal frem, er jeg et A-menneske, selvom jeg har holdt det hemmeligt i alle de her år, siger Nynne Bjerre Christensen.

Er der et særligt interview, du særligt husker fra dine 12 år på ’Deadline’?

- Der er mange ting. Men udsendelse nummer to, hvor jeg interviewede Madeleine Albright, sagde noget om, hvad der ventede på ’Deadline’. At få lov at interviewe hende og samtidig mærke den ufattelige omsorg hun havde for sådan en ung og urutineret tv-journalist, som jeg var, husker jeg tydeligt.

Nynne Bjerre Christensen vil fremover også skrive bøger samt arbejde som freelancer.

FacebookTwitter