Kom så, Game of Thrones: 3 mysterier vi stadig mangler at få opklaret

Der er nok at sukke efter til 2019, mener superfan Frederik Nicolajsen. Har du også lagt mærke til lighedstegn mellem Bran og skurken fra nord?

Hvem skal overtage Jerntronen - hvis man regner Cersei ud af ligningen? Det gør superfan Frederik Nicolajsen nemlig. (Foto: HBO Nordic © HBO Nordic)

Ved du, hvad du skal i 2019?

Hvis du er 'Game of Thrones'-fan er der stor chance for, at du skal se næste - og ottende - sæson af HBO-serien.

Med andre ord går der en rum tid, før vi får et friskt gensyn med Cersei Lannister, Jon Snow, Tyrion og resten af karaktererne fra serien, der er gået hen og blevet en af verdens mest populære tv-serier.

Men en god måde at slå ventetiden ihjel er at diskutere, spekulere og kigge i krystalkuglen. Vi har bedt superfan af serien på bog og tv, Frederik Nicolajsen, om sine bud på, hvilke spørgsmål som vi skal have besvaret.

Hvad vil 'The White Walkers' egentlig?

- Det har vi faktisk stadig ikke fundet ud af. Hvad vil de?

- Først så affejede jeg fanteorien om, at Brandon Stark er The Night King - en forvandling der skete, da han forsøgte at stoppe det. Og så blev han selv en del af det. Jeg er begyndt at købe den mere og mere. Ikke mindst fordi skaberne har ændret udseende på The Night King, så - efter min mening - at og Bran og ham ligner mere og mere hinanden.

- Hvis den ikke holder, bliver det interessant at se, hvordan Brans kræfter kommer i brug sådan for alvor.

Hvilke hovedpersoner står for tur?

- Serien er jo berømt for at dræbe sine darlings, og i næste sæson er jeg interesseret i at se, om vigtige karakterer som eksempelvis Sansa Stark, Jamie Lannister og Jon Snow får lov at leve.

Hvem får Jerntronen?

- Det er jo det helt store spørgsmål i serien. Jeg tror ikke, at det bliver Cersei Lannister, der ender med at få tronen.

- Mit personlige bud er, at der er ingen, der ender på den. Nu står Jon Snow sammen med Daenery Tagaryen til at blive kandidater, men hvordan finder de ud af, hvem af der skal sidde der?

- Jeg håber jo lidt, at vi får udfoldet Daenerys som en skurk i den næste sæson. hun har jo i hvert fald brændt, korsfæstet og slagtet folk for et godt ord. Det kunne være en fin lejlighed.

Alle billeder: HBO Nordic

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter