Lars Brygmann i 'Den Anden Verden': Det er underholdning man kan snakke om bagefter

Den Anden Verden er en julekalender, der kan fange både børn og voksne, mener Lars Brygmann.

Som Det Gyldne Teaters scenograf og altmuligmand i 'Den Anden Verden', repræsenterer Lars Brygmann i sin rolle som Philip det 'voksne', hvis han selv skal sige det.

Philip er en af dem, der selv har været teenager og som kan give gode råd - og som ikke er følelsesmæssigt involveret i hovedrollerne Anna og Sara ligesom pigernes mor, Rikke.

- Og så bliver jeg ligesom også brugt til at vise, hvad man ikke skal gøre, fortæller Lars Brygmann.

En vellykket blanding

Hans rolle er med gennem hele julekalenderen, og Lars Brygmann har selv glædet sig til at følge med i serien.

- Jeg gider normalt ikke at se noget, fordi jeg selv er med i det, hvis ikke, jeg synes, det er interessant. Men jeg kan mærke, at i den her julekalender, når man lige kommer ind i det, så bliver man optaget af det, der sker, siger han.

- Det er en blanding mellem den eventyrlige verden og den virkelige verden, og det, synes jeg, er en meget vellykket blanding, siger Lars Brygmann.

- Philip er den praktiske gris, der sørger for, at alting hænger sammen og alting fungerer på trods af modstand, fortæller Lars Brygmann om sin rolle i Den Anden Verden.

Glæder sig til at se med

Ifølge ham har julekalenderen potentiale til at blive samtaleemne gennem december, fordi det er underholdning, der er vedkommende.

- Jeg tror, man får lyst til at snakke om det bagefter, og man glæder sig til at se med næste dag, for at finde ud af, hvordan karaktererne løser de her almenmenneskelige problemer, siger han.

- Det er ikke kun de unge mennesker, der har problemer, men også de voksne. Det er spændende at se, hvordan det løses, lyder det fra Lars Brygmann.

Hør Lars Brygmann fortælle om julekalenderen i klippet øverst i artiklen.