Lars Mikkelsen får stor rolle i ’House of Cards’

Danske Lars Mikkelsen spiller med i den kommende sæson af ’House of Cards’. Lars Mikkelsen selv kalder det et højdepunkt i karrieren.

Lars Mikkelsen (tv.) spiller med i House of Cards' tredje sæson, der bliver vist i slutningen af februar. (© Netflix)

Når Netflix præsenterer tredje sæson af ‘House of Cards’ til februar, så kommer rulleteksterne til at indeholde navnet på en dansk skuespiller.

Lars Mikkelsen spiller nemlig med i serien og kan allerede ses i den nye trailer, som blev lagt på nettet natten til mandag.

- Det er helt fantastisk at være med i serien. Folk har været afsindigt søde, og det har været et eventyr at komme derover. Hver gang man kommer ud internationalt, bliver man imponeret over de evner og det talent, man møder. Men udlandet er jo også glade for os danskere, så jeg følte mig ikke rigtig på udebane, selv om det foregik på et andet sprog, siger Lars Mikkelsen til DR Kultur.

I traileren sidder en kølig Lars Mikkelsen over for seriens hovedperson, Frank Underwood, og i en anden scene i traileren giver han Frank Underwoods kone, Claire Underwood, et ordentligt kys. Dog vil Lars Mikkelsen ikke fortælle, hvilken rolle han skal spille. Men han bekræfter, at rollen er stor, og at han spiller med i mange af tredje sæsons afsnit.

- Jeg er faktisk lidt overrasket over, at det er kommet frem nu, for jeg ved ikke, hvor meget jeg må sige, siger han.

Skal angiveligt spille russisk præsident

Ifølge DR Kulturs oplysninger skal Lars Mikkelsen angiveligt spille russisk præsident, men det ønsker han ikke selv at bekræfte.

Dog siger han, at det er et højdepunkt i karrieren som skuespiller.

- Det er en vanvittig god serie. Designet er vanvittigt, og jeg kan godt lide de Shakespeare-afskygninger, der er i serien. Blandt andet at Frank Underwood kommunierer med publikum ligesom Shakespeares Richard III. Og så er det enormt velspillet og utrolig intelligent skrevet.

Tredje sæson af ’House of Cards’ får premiere på Netflix den 27. februar.