Lars von Trier skriver manuskript til ny horrorfilm

Lars von Trier er i gang med at skrive manuskript til ny horrorfilm om den kriseramte amerikanske by Detroit.

Lars von Trier er persona non grata i Cannes. I stedet sidder han og skriver manuskript til en ny horrorfilm. (Foto: Yves Herman © Scanpix)

Persona non grata i Cannes Lars von Trier vil heller ikke i år kunne smøge bukserne op og slentre langs vandkanten på den franske riviera, når filmfestivalen i Cannes går i gang.

I stedet sidder han med kuglepen og blok og skriver manuskript til en ny film, skriver The Hollywood Reporter.

Filmen har fået arbejdstitlen 'Detroit' og vil være en horrorfilm om den fallitramte nordamerikanske by Detroit.

Skal instrueres af Kristian Levring

Det bliver den danske instruktør Kristian Levring, der skal instruere filmen. Han er en af de danskere, som er med i Cannes, hvor hans film 'The Salvation' med Mads Mikkelsen bliver vist ved en særlig midnatsvisning.

Det er ikke første gang, at Lars von Trier står bag manuskriptet til en horrorfilm. Filmen 'Antichrist' fik netop kritik for at vise for mange sadistiske scener.

Trier har også tidligere skrevet manuskripter til andre instruktører. Blandt andet stod han bag manuskriptet til Thomas Vinterbergs film 'Dear Wendy', som havde premiere 2004. Desuden har han også været medforfatter til en episode af tv-komedien 'Klovn'.

Ifølge The Hollywood Reporter begyndte von Trier at skrive manuskriptet for en måneds tid siden, efter at Kristian Levring i årevis har opfordret ham til det.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter