Film og TV

Louise Wolff vender tilbage til DR1: Det er lidt af en drømmeopgave for mig

Den nuværende Go' Morgen-vært skal stå i spidsen for et nyt kulturmagasin på DR1.

Louise Wolff vender tilbage til DR, efter hun i 2015 rykkede til 'Go' Morgen Danmark' på TV2. (Foto: Lars E. Andreasen © dr)

Når et nyt kulturmagasin løber over skærmen på DR1 i begyndelsen af det nye år, bliver det med et velkendt ansigt ved roret.

Louise Wolff vender nemlig tilbage til DR1, hvor hun skal guide seerne igennem kulturens mangfoldighed, som den udfolder sig i hele landet.

Den erfarne tv-vært, der betegner sig selv som en 'ivrig bruger af kultur', ser frem til at vise seerne nye vinkler på kulturlivet.

- Det er lidt af en drømmeopgave for mig at være med til at løfte Danmarks nye kulturmagasin. Jeg har lavet mentale piruetter, lige siden jeg vidste jobbet var mit. Kultur er på mange måder flødeskummet på vores daglige tilværelse, og jeg er utrolig nysgerrig på, hvad der sker rundt omkring i hele landet. Danskerne fortjener at få et kulturmagasin, som både tager kulturen alvorligt og forholder sig behørigt kritisk til den - og den opgave er jeg ovenud begejstret over at skulle kaste mig over, lyder det fra Louise Wolff.

Louise Wolff har tidligere været vært på 'Aftenshowet' og 'Sporløs' på DR1, inden hun i 2015 blev fast vært på 'Go' Morgen Danmark' på TV2.

'Louise er den helt rigtige'

Det nye kulturmagasin på DR1 har endnu ikke fået et navn. Men det nye magasin, der bliver sendt ugentligt, skal præsentere genrer og stofområder inden for kunst, litteratur og musik i den bedste sendetid på DR1.

Kulturprogrammet kommer i selskab med andre magasinformater på DR1 og sendes efter den sene TV Avisen.

Hos DR er man glade for, at Louise Wolff vil gå på opdagelse i kulturen sammen med DR1s seere.

- Vi kunne ikke ønske os en bedre vært end Louise Wolff til at stå i spidsen for vores nye program. Louise er både skarp og kompromisløs, og hun er en rutineret vært, der mestrer mange forskellige genrer. Programmets opgave er blandt andet at gøre den smalle kultur bredt appellerende, og Louise er den helt rigtige til at få den opgave til at lykkes, siger Christian Lindhardt, der er indholdschef hos DR Nyheder.

Facebook
Twitter