Mentalt ustabil og voldelig superhelt får sin egen film

Endnu en tegneseriestjerne bliver filmstjerne. Lejesoldaten Deadpool får sin egen film.

Wade Wilson er det borgerlige navn, som muskelbundtet her har. Som superhelt går han dog under navnet Deadpool - og får premiere på sin egen superheltefilm i 2016.

Han er mentalt ustabil. En lejesoldat. Og indehaver af en tvivlsom moral.

Deadpool hedder han og er Marvels tegneserie-antihelt og kommende Hollywoodstjerne.

I hvert fald har Marvel Comics torsdag annonceret, at en filmatisering af Deadpool-antihelten får premiere i februar 2016. Det skriver The Hollywood Reporter.

Heler ualmindelig hurtigt

Deadpool med det borgerlige navn Wade Wilson er ikke den typiske superhelt, og netop derfor er han blevet en kultfigur med et dedikeret fanfølge. Han er en uortodoks, voldelig og hurtigsnakkende antihelt, der egentlig begyndte som en skurk.

Derudover har han den nyttige evne, at han heler ualmindelig hurtigt, ligesom han er immun over for alle kendte sygdomme. Til gengæld for sine evner må han dog døje med en voldsom arret og skæmmet krop.

Ifølge The Hollywood Reporter bliver det skuespilleren Ryan Reynolds, der kommer til at skrue sig ned i Deadpools rødsorte heldragt, selvom det ikke officielt er meldt ud.

Ryan Reynolds har tidligere spillet rollen som Deadpool, nemlig i 'X-Men Origins: Wolverine' - en rolle som i øvrigt blev rigt kritiseret, da X-Men-udgaven af Deadpool havde meget lidt lighed med tegneserieudgaven af antihelten.

Fans får ære af annonceringen

Ryan Reynolds har også tidligere været involveret i Deadpool-filmatiseringen, der faktisk har været et par år undervejs allerede - og han spillede blandt andet Deadpool i et test-optagelse, der blev lækket for et par uger siden.

Ifølge Ryan Reynolds er det i høj grad Deadpool-fans, der har fået filmatiseringen til endelig at blive annonceret.

- Filmen har været i en slags limbo et stykke tid. Der var sådan en overvældende reaktion til testoptagelserne, så man tænkte: "åh, så vi var ikke skøre, fordi vi elsker denne her karakter og for at elske denne her rolle". Det er interessant at se Internettets kraft. Det er respektindgydende, faktisk, sagde han til Niagara Falls Review.

Facebook
Twitter