Mikkel Boe Følsgaard får hovedrolle i udlandet

Den danske skuespiller Mikkel Boe Følsgaard skal spille 'Hamlet' i ny international filmatisering af Shakespeares 'Hamlet'.

Her ses Mikkel Boe Følsgaard til Robert prisuddelingen i 2015, hvor han vandt Årets mandelige TV-birolle for sin rolle i Arvingerne. Nu kan han juble over en international hovedrolle. (Foto: Claus bech © Scanpix)

Den danske skuespiller Mikkel Boe Følsgaard render sikkert rundt med et ekstra stort smil for tiden. Den 33-årige skuespiller, der blandt andet er kendt fra den prisbelønnede film 'En Kongelig Affære' og fra DR dramaserien 'Arvingerne' skal nemlig spille hovedrollen som 'Hamlet' i en ny international filmatisering af Shakespeares berømte stykke, der får titlen 'Hamlet - Revenant'.Det skriver BT.

- Det kommer faktisk bag på mig, at det er ude nu, for kontrakten er ikke endeligt underskrevet, men vi er enige om betingelserne, og jeg har været til flere møder med instruktøren Ken McMullen, der virker som en super dygtig og meget fin fyr, siger Mikkel Boe Følsgaard til BT.

Andre danskere med

I filmen skal Mikkel Boe Følsgaard spille sammen med anerkendte skuespillere som Ian McKellen og Gabriel Byrne - og også danske Connie Nielsen og Marie Boda er at finde på rollelisten.

Filmen som Hamlet bliver Mikkel Boe Følsgaards første på den internationale scene, og til BT fortæller han, at det er en drømmerolle, han har ønsket at spille, siden han begyndte at interessere sig for skuespil.

Facebook
Twitter