Netflix laver ny film om verdens frækkeste emoji

Aubergine-emoji'en får sin helt egen spillefilm med flere prominente navne i ryggen.

Skuespilleren, komikeren og produceren Ben Stiller er en af bagmændene bag en kommende film om aubergine-emojien. (© sCANPIX)

Ja, den er god nok.

Aubergine-emojien – på engelsk "eggplant" – der er blevet verdenskendt som et mobilvenligt synonym for det mandlige kønsorgan, bliver omdrejningspunktet i en ny film, som streamingtjenesten Netflix er i fuld gang med at udvikle.

Det skriver NME.

Udgangspunktet for filmen, der tilsyneladende blot kommer til at hedde 'The Eggplant Emoji Movie' og beskrives som en sort komedie, er lige så plat, som man kan forestille sig.

Den handler nemlig om en teenager, som ved et uheld kommer til at skære sin penis af under en campingtur, og så gælder det ellers for ham og hans venner om at redde hans vedhæng, før det er for sent, skriver NME.

Ben stiller står bag

Netflix købte rettighederne til filmen tidligere i år og har netop annonceret, at man har hyret Jake Szymanski til at instruere filmen.

Jake Szymanski er blandt andet kendt som instruktør på sketchserien 'Funny Or Die', 'Saturday Night Live' og sidste års biograffilm 'Mike and Dave Need Wedding Dates' med blandt andre Zac Efron og Anna Kendrick på rollelisten.

Med på holdet bag filmen er også Hollywood-stjernen Ben Stiller, der står som producent på filmen sammen med Nicky Weinstock samt holdet bag komedieserien 'Workaholics'.

Manuskriptet skrives af Kevin Burrows og Matt Mider.

Hvornår filmen udkommer er endnu uvist, men hvis du slet ikke kan vente med at se dine emojis blive vækket til live på film, så bare rolig; allerede den 3. august er der nemlig biografpremiere på animationsfilmen 'The Emoji Movie', der - ganske rigtigt - handler om de forskellige emojis, der lever i din mobiltelefon.

Til august har filmen 'The Emoji Movie' - på dansk 'Emoji Filmen' - premiere. De danske stemmer leveres af blandt andre Stephania Potalivo, Ruben Søltoft, Niels Olsen og Lene Nystrøm. (© UIP)

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve