Netflix stopper kultserien House of Cards

Den succesrige serie 'House of Cards' med Kevin Spacey i hovedrollen stopper efter den kommende sjette sæson.

Oplysningerne om 'House of Cards' falder sammen med oplysningerne om anklagen, men ifølge nyhedsbureauet AP er beslutningen om at standse serien flere måneder gammel. (Foto: Mario Anzuoni © Scanpix)

Den kommende sjette sæson af successerien 'House of Cards' på streamingtjenesten Netflix bliver den sidste. Den populære serie har stjerneskuespilleren Kevin Spacey i hovedrollen.

Meldingen fra Netflix kommer, efter at Kevin Spacey er blevet beskyldt for at have gjort seksuelle tilnærmelser over for en dreng på 14 år i 1986.

Spacey er i dag 58 år gammel.

Netflix siger, at selskabet er "dybt foruroliget" over anklagerne.

Drengen på 14 år var Anthony Rapp, der i dag er 46 år og skuespiller.

Oplysningerne om "House of Cards" falder sammen med oplysningerne om anklagen, men ifølge nyhedsbureauet AP er beslutningen om at standse serien flere måneder gammel.

Den anonyme kilde, som AP har talt med, vil ikke lægge navn til oplysningen.

Kevin Spacey siger, at han ikke husker det, der angiveligt skete i 1986.

Men tidligt mandag dansk tid udsendte han en erklæring, hvori han sagde, at han er homoseksuel. Han undskyldte samtidig, hvis han havde gjort noget galt over for den unge Rapp.

- Hvis jeg optrådte, som han siger, så skylder jeg ham en alvorlig undskyldning for at have udvist, hvad der måtte have været en stærkt upassende, beruset opførsel.

Spacey siger videre, at Rapps beskyldning "inspirerer mig til at udtale mig om andre ting i min tilværelse".

- Som de, der er tættest på mig, ved, så har jeg i mit liv både forhold til mænd og kvinder. Jeg har elsket og haft romantiske forhold med mænd hele mit liv, og jeg vælger nu at leve som en homoseksuel mand, siger han.

/ritzau/

Facebook
Twitter