Nicolas Winding Refn laver horrorfilm om kvinder

Den danske filminstruktør Nicolas Winding Refn gør klar til at lave en ny kvindedrevet horrorfilm om ond skønhed.

Den nye horrorfilm 'The Neon Demon' kommer ligesom storhittet 'Drive' til at foregå i den amerikanske storby Los Angeles. (Foto: Pressefoto)

Den verdenskendte danske filminstruktør Nicolas Winding Refn skal instruere en ny kvindedrevet horrorfilm ved navn 'The Neon Demon'.

Filmen kommer ligesom storhittet 'Drive' til at foregå i den amerikanske storby Los Angeles, og selvom detaljerne om handlingen endnu ikke er kommet frem, afslører instruktøren, at den kommer til at være kvindedrevet og handle om ond skønhed.

Det skriver The Hollywood Reporter på sin hjemmeside.

Den ondskabsfulde skønhed

"The wicked die young" det er sætningen, som skal fungere som en slags punchline for Nicolas Winding Refns nye kvindehorrorfilm 'The Neon Demon', hvis optagelser er sat til den første del af 2015.

- En morgen vågnede jeg og indså, at jeg både var omgivet og domineret af kvinder. Og pludselig fik jeg en mærkelig trang til at lave en horrorfilm om ondskabsfuld skønhed, siger filminstruktøren til The Hollywood Reporter.

Filminstruktøren har også selv været med til at skrive manuskriptet til 'The Neon Demon' i samarbejde med debutanten Mary Laws.

En 'Drive' genforening

Ifølge Refn selv var han blevet voldsomt forelsket i Los Angeles' elektricitet efter at have lavet 'Drive' og vidste, at han måtte vende tilbage til storbyen for at fortælle historien 'The Neon Demon'.

Men det, at filmen kommer til at finde sted i LA, er ikke det eneste, den kommer til at have til fælles med 'Drive'.

I arbejdet med det nye projekt bliver Refn nemlig genforenet med nogle af sine gamle samarbejdspartnere fra sin tidligere film.

Både Matthew Newman, der stod bag redigeringen af 'Drive', og Cliff Martinez, manden bag filmens populære soundtrack, vil være med, når 'The Neon Demon' skal laves.

Filmen er sat til at have premiere i 2016.

Facebook
Twitter