Nikolaj Coster-Waldau får en rolle i 'The Simpsons'

I næste sæson vil den danske skuespiller lægge stemme til en karakter, der har visse fællestræk med hans rolle i 'Game of Thrones'.

- Han har en overraskende og sexet forbindelse til en af hovedkarakterne, siger producent Matt Selman om Nikolaj Coster-Waldaus rolle i 'The Simpsons'.

Hvilken rolle han helt bestemt skal spille, er endnu hemmeligt.

Men sikkert er det, at danske Nikolaj Coster-Waldau vil låne sin stemme ud til en karakter i et kommende afsnit af ’The Simpsons’, sæson 29.

Hovedproducent på serien Matt Selman kan gå så langt som til at afsløre, at Nikolaj Coster-Waldaus bidrag på sin vis vil minde om hans rolle som Jamie Lannister i tv-serien ’Game of Thrones’.

- Han har en overraskende og sexet forbindelse til en af hovedkarakterne, siger Matt Selman til Entertainment Weekly.

Simpsons-skabere begejstrede for GOT

Det er ikke første gang, at nogen eller noget fra ’Game of Thrones’-universet præger et afsnit af ’The Simpsons’.

I sæson 23 var åbningsseancen kraftigt inspireret af serien, mens Carice van Houten, der spiller Melisandre i ’Game of Thrones’, for tre sæsoner siden dukkede op som Barts nørdede ven Milhouses hollandske kusine.

Matt Selman håber, at endnu flere skuespillere fra serien vil finde vej til byen Springfield, hvor familien Simpson lever et amerikansk middelklasseliv.

- Vi ville elske at have dem alle sammen med. Forhåbentlig skal vi ikke vente alt for længe, før de alle bliver dræbt (i serien, red.), siger han til Entertainment Weekly.

- Vi er bare nørder, der gerne vil møde vores nørde-helte.

Afsnittet, hvor Coster-Waldau optræder, får titlen ’The Serfsons’. Sæson 29 har premiere 1. oktober.