Nu kan du også drikke kaffe på Central Perk – ligesom de gjorde i ’Venner’

Det er tyve år, siden tv-serien ’Venner’ blev udsendt for første gang, og i den anledning åbnes en pop-up Central Perk-café magen til den, de seks gode venner altid hang ud på.

Her sniger Gunther sig til en kop gratis kaffe i den ikoniske, orange sofa fra Central Perk-caféen i 'Venner'. Den fik han ellers kun lov til at sidde i én gang under de ti sæsoner. (Foto: Timothy A. Clary © Scanpix)

Drømmer du om kaffe i store kopper, en kæmpe orange sofa og en barmanager med hår, der lyser "klarere end solen", så er der råd for det.

Hit-serien 'Venner' har nemlig tyve års jubilæum og derfor genåbner den ikoniske café, og denne gang er alle velkomne.

Det skriver BBC på deres hjemmeside.

Åben orange-sofagruppe

I den anledning af jubilæet har filmselskabet Warner Bros. og Eight O'Clock Coffee samarbejdet om at genskabe den ikoniske Central Perk-café, hvor vennerne Ross, Chandler, Monica, Rachel, Joey og Phoebe tilbragte over halvdelen af deres tid.

Den rekonstruede café Central Perk set ude fra. (Foto: Brendan Mcdermid © Scanpix)

Men denne gang er den orange sofa ikke kun for den lille gruppe, alle kan nemlig få lov til at føle sig som en del af slænget. Selv den kridhvidhårede barmanager Gunther, som ellers kun fik lov at sidde i sofaen en eneste gang i løbet af seriens ti sæsoner, er velkommen.

Gratis kaffe og gode minder

Caféen kommer til at ligge i SoHo-kvarteret på Manhatten og dens gæster kan nyde en kop gratis kaffe eller se på mindeværdige artefakter fra tv-serien, der tog verden med storm.

Den rekonstruede café Central Perk set ude fra. (Foto: Brendan Mcdermid © Scanpix)

Hvorvidt der er live musik til de kaffehungrende fans med Phoebe Buffay vides ikke, men mon ikke hendes guitar er at finde blandt de udstillede signaturobjekter.

Stamstedet for alles yndlings venner slår dørene op onsdag den 17. september og lukker igen den 18. oktober.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter