Ny Sex and the City-serie har fundet afløseren til fanfavorit: Her er, hvad vi ved om længe ventet opfølger

Den nye serie kommer til at hedde 'And Just Like That...'.

Optagelserne til 'And Just Like That...' er i fuld gang i New York, hvor de forbipasserende kan se Kristin Davis (til venstre), Sarah Jessica Parker (i midten) og Cynthia Nixon i aktion. (Foto: SplashNews.com © Scanpix)

Har du hang til dyre designerkjoler, bundærlige venindesnakke og bramfrie historier om mænd – krydret med New Yorks storladne omgivelser – er det nok ikke gået din næse fordi, at en fortsættelse af 'Sex and the City'-universet er på vej.

Den kommende serie hedder 'And Just Like That...' og vil fortsætte med skuespillerne Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis i hovedrollerne.

Præcis som da 'Sex and the City'-serien havde sin storhedstid i slutningen af 90'erne og starten af 00'erne. Eneste forskel er, at New York-veninderne nu er i 50'erne.

Eller, det er faktisk ikke den eneste forskel.

For den fjerde veninde fra den originale serie, Samantha, der blev spillet af Kim Cattrall, er ikke en del af 'And Just Like That...'.

Det har der tidligere været kritik af, men mere om det senere.

For nu er Samanthas afløser i 'And Just Like That...' nemlig blevet fundet.

Den nye veninde i firkløveret bliver den 50-årige Nicole Ari Parker, som kommer til at spille Carrie Bradshaws nye bedste veninde, Lisa Todd Wexley.

Bliv klogere på den nye hovedrolleindehaver herunder, hvor du kan læse om meget mere om fortsættelsen af 'Sex and the City'-universet.

1

Hvem er den nye Samantha?

Her ses Nicole Ari Parker under optagelsen til 'And Just Like That...' i New York. I serien spiller hun rollen som dokumentaristen Lisa Todd Wexley. (Foto: MPNC © Scanpix)

Den nye veninde i 'Sex and the City'-inderkredsen bliver som nævnt den 50-årige skuespiller Nicole Ari Parker, skriver The Guardian.

I 'And Just Like That...' kommer hun til at spille rollen som Carrie Bradshaws nye bedste veninde, dokumentaristen Lisa Todd Wexley.

Mange flere detaljer er der endnu ikke kommet ud om Nicole Ari Parkers rolle, ligesom det heller ikke er kendt, hvornår 'And Just Like That...' får premiere.

Nicole Ari Parker har tidligere haft større roller i tv-serien 'Empire', hvor hun i de senere sæsoner spillede rollen som Giselle Barker, samt i Paul Thomas Andersons film 'Boogie Nights'.

2

Hvorfor er den originale Samantha ikke med?

Kim Cattrall (nummer to fra højre) er ikke med i den kommende serie. (Foto: Daniel Deme © Scanpix)

Det skabte overskrifter verden over tilbage januar, da 'Sex and the City'-fortsættelsen 'And Just Like That...' blev annonceret.

Og der kom mindst lige så mange overskrifter, da det stod klart, at Kim Cattrall-karakteren Samantha ikke var en del af den nye serie.

På Twitter undrede flere fans sig over, at der ikke var plads til fanfavoritten.

- Honey, hvis I ikke har Samantha, har I ikke en serie. Det ved alle, skrev en bruger på en måde, som mindede om Samanthas måde at tale på i den originale serie.

I årevis har der været hårdnakkede rygter om, at Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall var uvenner, og at deres uvenskab skulle være årsagen til, at Kim Cattrall er blevet udelukket fra 'And Just Like That...'.

Men det har Sarah Jessica Parker afvist, skriver People.

Instagram skrev en brugere tidligere på året, at de to ikke kunne lide hinanden, og det fik Sarah Jessica Parker til tasterne.

- Nej. Det passer ikke, at jeg ikke kan lide hende. Det har jeg aldrig sagt. Og det ville jeg aldrig sige. Samantha er ikke en del af denne historie. Men hun vil altid være en del af os.

Kim Cattrall har i et 2019-interview fortalt, at hun efter den anden 'Sex and The City'-film, som udkom i 2010, havde fået nok.

- Efter den anden film havde jeg fået nok. Jeg forstod ikke, hvorfor de ikke bare erstattede mig med en anden skuespiller i stedet for at bruge tid på at mobbe mig, udtalte den 64-årige skuespiller dengang.

Kim Cattrall har dog ikke kommenteret sin manglende tilstedeværelse i 'And Just Like That...'.

3

Er Mr. Big med?

Chris Noth fortsætter sin rolle som Mr. Big i 'And Just Like That...'. Her ses han sammen med Sarah Jessica Parker under optagelserne i New York. (Foto: RW/MediaPunch via www.imago-imag © Scanpix)

Når man tænker tilbage på den originale 'Sex and the City'-serie, er det svært at komme uden om Carrie Bradshaws on/off-kæreste Mr. Big.

Længe var der spekulationer om, hvorvidt han ville blive en del af 'And Just Like That...'. Men spekulationerne fik en ende i maj måned, hvor Chris Noth bekræftede, at han spiller den ikoniske rolle i den kommende serie.

- Hvordan kunne vi nogensinde lave et nyt kapitel i 'Sex and the City'-universet uden vores Mr. Big?, udtalte seriens producer, Michael Patrick King, i den forbindelse.

Mr. Big er langt fra den eneste genganger fra det originale cast, som tager endnu en tørn i den kommende serie.

Charlotte og Mirandas mænd, Steve Brady (David Eisenberg) og Harry Goldenblatt (Evan Handler), er også med i serien, og det samme gælder et par af kvindernes venner, Stanford Blatch (Willie Garson) og Anthony Marantino (Mario Cantone).

4

Kommer der mere diversitet i den nye serie?

Her ses Sarah Jessica Parker og Cynthia Nixon under optagelserne til 'And Just Like That...'. (Foto: Christopher Peterson / SplashNew © Scanpix)

Da den originale 'Sex and the City'-serie rullede over skærmen i slutningen af 90'erne og starten af 00'erne, blev Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha hyldet for deres bramfri seksualitet, ærlige venindesnakke og målrettethed i forhold til både mænd, liv og karriere.

Men set igennem nutidens briller var der også flere ting ved serien, som var kritisable. Især at de fire hvide kvinder i serien viste et urealistisk og ikke særligt repræsentativt billede af de mangfoldige newyorkere.

Men det bliver der lavet om på i 'And Just Like That...'.

Den nye veninde, Nicole Ari Parker, er eksempelvis mørk i huden, mens 'And Just Like That...' også har de ikke-hvide skuespillere Sara Ramirez, Karen Pittman og Sarita Choudhury på rollelisten.

Mens vi altså ikke kender til hverken premieredatoen eller modtagelsen af den kommende 'Sex and the City'-serie, så kunne noget tyde på, at folk er umættelige, når det kommer til det designerfyldte venindeunivers.

Folk strømmede i hvert fald i hobetal til biografen for at følge med i kvindernes liv, efter serien sluttede, og universet fortsatte i to film. Den første film indtjente over 400 millioner dollar i biografen, mens toeren sikrede sig næsten 300 millioner dollar i billetindtægter.

Facebook
Twitter