Onkel Jesse bekræfter: Netflix genopliver 80'er-komedieserie

Netflix digter videre på historien om familien Tanner i tv-klassikeren ’Hænderne fulde’ med en ny serie, der får titlen ’Fuller House’.

Den klassiske og familievenlige komedieserie 'Hænderne fulde' får en ny omgang takket være Netflix-serien 'Fuller House' næste år. (© American Broadcasting Companies)

Der var nok at se til for enkemand Danny Tanner i den klassiske tv-serie ’Hænderne fulde’ dengang i 1987 og frem til 1995, hvor den amerikanske serie blev vist verden over.

Ikke bare var den travle tv-vært alene med tre døtre i det idylliske byhus i San Francisco – han skulle også holde styr på pigernes onkel Jesse og vennen Joey under samme tag.

Men hvordan er det mon gået dem alle? Det behøver du heldigvis ikke bekymre dig om længe endnu, for næste år er Netflix klar med et bud.

I 2016 er streamingstjenesten nemlig klar med sin egen fortsættelse af den klassiske komedieserie.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse, efter skuespiller John Stamos, der spiller Onkel Jesse i serien, mandag bekræftede rygterne om den nye serie i talkshowet 'Jimmy Kimmel Live'.

Kvinderne tager over

I den nye serie, der både i handling og med titlen ’Fuller House’ tydeligt lægger sig op ad den oprindelige serie ’Full House’, er det dog ikke Danny Tanner, der har brug for hjælp til hus og børn.

Det har til gengæld hans ældste datter DJ.

Hun har fået to balstyriske sønner, er gravid med sit tredje barn og har netop mistet sin mand, da hendes lillesøster, musikeren Stephanie, og veninden og alenemoren Kimmie Gibbler flytter ind med sin teenagedatter.

Legeonkel vender tilbage

Rollerne spilles - som i 1987 - af Candace Cameron-Bure, Jodie Sweetin og Andrea Barber.

Ligesom den originale serie er også fortsættelsen skabt af Jeff Franklin. Denne gang med skuespiller John Stamos som producer på serien. Han vil dog ved lejligheder dukke op i sin gamle rolle som damernes ven og musikeren Jesse.

Der forhandles lige nu med seriens andre skuespillere, så det er endnu usikkert om samtlige velkendte ansigter vender tilbage i den nye serie. Det gælder både Bob Saget, Dave Coulier, Lori Loughlin og ikke mindst kendis-tvillingerne Mary-Kate og Ashley Olsen, der spillede den yngste søster Michelle på skift.

Gamle fans hænger på

I en pressemeddelelse fra Netflix lufter de tre producenter, Robert L. Boyett, Thomas L. Miller og Jeff Franklin, deres glæde og forbløffelse over, at fans i alle aldre stadig støtter så entusiastisk op om serien.

- Det er en ære og en fornøjelse at tage disse elskede figurer op igen og udforske deres liv i dag. Den kærlighed du så på showet var ægte. Holdet bag serien er forblevet en kærlig familie uden for skærmen i alle disse år. Vi er derfor lige så begejstrede som vores fans over endeligt at kunne puste nyt liv i ’Hænderne fulde’.

Netflix har før genoplivet klassiske serier. Blandt andet da Netflix lavede en fortsættelse og fjerde sæson af kultserien ’Arrested Development’, der fik premiere i 2013.

Også Netflix-hitserien ’House of Cards’ har lånt fra en forgænger, nemlig BBC-miniserien af samme navn.

Facebook
Twitter