Optagelser til ny DR-dramaserie indstillet: Maskerede personer truede filmhold

Nordsjællands Politi har afhørt folk på stedet og vil holde ekstra øje med området.

'Bedrag III' er planlagt til at blive sendt i starten af 2019, hvor man igen vil kunne se Esben Smed i rollen som Nicky. (Foto: Lars Reinholdt © dr)

Optagelserne til tredje sæson af DR's dramaserie 'Bedrag' blev fredag afbrudt på grund af trusler fra en gruppe maskerede personer i Farum Midtpunkt.

- En bil fra DR Drama, som vi havde stående på stedet, blev ødelagt. Vi kender ikke noget til baggrunden for truslerne. Vi har indstillet optagelserne og kan i øjeblikket ikke sige noget om, hvornår de genoptages, lyder det fra Caroline Schlüter, der er producent i DR Drama på ’Bedrag III’.

Hun oplyser også, at ingen personer er kommet til skade.

Hos Nordsjællands Politi bekræfter man, at de fik en anmeldelse om ’truende adfærd’ først på eftermiddagen klokken 12.30.

10 - 15 truende unge

Her lød anmeldelsen på, at en gruppe på 10-15 unge opførte sig truende, men politiet fik ikke fat i nogle unge, da en patrulje ankom til stedet.

- Det er en episode, som vi tager alvorligt. Vi sørger for at holde ekstra øje med området både i dag og i den kommende tid, for det skal naturligvis være sådan, at borgere og andre kan færdes trygt i området og folk kan passe deres arbejde i fred, siger vicepolitiinspektør Per Thuesen, Nordsjællands Politi.

Politiet bekræfter, at der i forbindelse med episoden blev udøvet hærværk på en Audi på stedet.

Politiet har været i gang med at tale med de berørte skuespillere og medarbejdere fra DR og hører også gerne fra folk i området, som kan bidrage med oplysninger til sagen på telefon 1-1-4.

'Bedrag III' er planlagt til at blive sendt på DR1 i starten af det nye år.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk