Politi: Bodil Jørgensen ramt af traktor

Skuespiller Bodil Jørgensen er indlagt med alvorlige kvæstelser efter onsdag morgen at være faldet ud af en traktor under filmoptagelser på Mandø.

Bodil Jørgensen faldt af denne traktor under ne filmoptagelser til en ny Far til fire-film på Mandø. Bodil Jørgensen, der spiller Fru Sejersen i filmen, er nu indlagt med kvæstelser. (Foto: © Lars Hjort Kristensen, DR)

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser nu detaljer om ulykken under filmoptagelserne til den nye Far til fire-film på Mandø, hvor skuespiller Bodil Jørgensen er kommet alvorligt til skade.

Ulykken skete i krydset ved Mandø Ebbevej og Laaningsvejen - det vil sige på fastlandet - da en traktor med to skuespillere skulle køre op af et dige, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i et nyhedsbrev.

Ved toppen af diget begynder traktoren at glide, og en af skuespillerne falder af og bliver ramt af traktoren, fortæller politiet, der modtog en anmeldelse om et uheld klokken 06.40 onsdag morgen.

Bodil Jørgensen indlagt med alvorlige kvæstelser

Men skuespilleren er ikke blevet ramt af køretøjet, forsikrer direktør Henrik Møller-Sørensen fra Asa Film.

- Jeg kan ikke fortælle så meget andet, end at Bodil (Jørgensen, red.) er faldet af en traktor under optagelserne derovre. Folk var bange for, at hun var kørt over, men det kan jeg sige, det er hun ikke, siger han til DR Nyheder.

Han er selv på vej mod det vestjyske nu, og fortæller, at skuespilleren er indlagt på Sydvestjysk Sygehus med alvorlige kvæstelser.

- Hun er blevet kørt til sygehuset og har været ved bevidsthed hele tiden. Men folk blev selvfølgelig chokerede, for de troede, hun blev kørt over. Så derfor har vi stoppet optagelserne, og der kommer en psykolog over til holdet, siger han og understreger:

- Først og fremmest tænker vi jo på, hvordan det går med Bodil, og det følger vi med i hele tiden. Men hun er på ingen måde i livsfare, men hun har selvfølgelig slået sig voldsomt.

Spiller Fru Sejersen i ny 'Far til fire'

Ulykken skete i forbindelse med optagelser til en ny Far til fire film på Mandø.

Den anden skuespiller i traktoren var Kurt Ravn, men han er ikke kommet til skade.

Bodil Jørgensen spiller Fru Sejersen i filmen, der hedder 'Far til fires vilde ferie', og som traditionen tro følger Lille Per og familien.

Den populære skuespiller er blandt andet kendt for sine roller i 'Hvidsten Gruppen', Rytteriets satireserier, 'Krøniken' og medvirker for øjeblikket i Tivolis anmelderroste sommerrevy "Tam Tam i Glassalen".