'Rap fyr i L.A.' bliver genskabt: Nu i mere rå dramaversion

Den ikoniske 90'er serie med Will Smith vender tilbage efter viral fanvideo.

'The Fresh Prince of Bel-Air' - eller 'Rap fyr i L.A.' - blev sendt fra 1990-1996. I Danmark kan serien i øjeblikket ses på Netflix. (Foto: NBC / Album © NBC)

Hvis du havde et fjernsyn i 1990'erne, kan du nærmest ikke have undgået at støde på en purung Will Smith, der rappede sig gennem introen til komedieserien 'The Fresh Prince of Bel-Air' (på dansk 'Rap fyr i L.A.').

Nu kan du snart se serien i en ny og mere rå version.

'The Fresh Prince of Bel-Air' er nemlig ved at blive genskabt som en dramaserie. Det skriver flere store Hollywood-medier, blandt andet Variety og The Hollywood Reporter.

I 'The Fresh Prince of Bel-Air' spillede Will Smith en fiktionaliseret version af sig selv. Rollen blev hans helt store gennembrud i Hollywood. (Foto: NBC / Album © NBC)

Den nye serie udspringer af en viral YouTube-trailer fra 2019, der genfortolkede den populære 90'er-serie som et hårdtslående drama.

Will Smith arbejder på serien med Morgan Cooper, manden bag 2019-traileren. Smiths produktionsselskab, Westbrook Studios, samarbejder med Universal TV om serien, mens man forsøger at sælger rettighederne til streamingplatformene Netflix, HBO Max og Peacock.

Desuden er skaberne af den originale serie - Andy og Susan Borowitz - tilknyttet det nye 'Bel-Air'-projekt som ledende producenter. Det er de sammen med Will Smith, Quincy Jones og Benny Medina.

Lyt til 'The Fresh Prince of Bel-Air'-temaet, mens du læser videre:

0:00

Gjorde Will Smith til stjerne

Og man kan ikke fortænke Will Smith i at give sig i kast med den nye version af serien, der vil tage favntag med de iboende konflikter og følelser, der knytter sig til at være sort i USA i dag.

'The Fresh Prince of Bel-Air' katapulterede nemlig Smith fra moderat succesfuld rapper i 1980'erne (under navnet The Fresh Price) til en kæmpe, international stjerne.

Will Smith og Jeff Goldblum i 'Independence Day' fra 1996. Heri spillede de rollerne som henholdsvis kaptajn Steven Hiller og den teknologiske ekspert David Levinson. (Foto: Allstar Picture Library © 20 Century Fox)

Efter 'The Fresh Prince of Bel-Air' har Will Smith medvirket i kæmpe Hollywood-produktioner som 'Bad Boys', 'Independence Day', 'Men in Black', 'I, Robot' og geninspilningen af Disney-filmen 'Aladdin'.

Sidste år gjorde han comeback i rollen som Mike Lowrey i 'Bad Boys for Life' - den tredje film i 'Bad Boys'-serien.

Det vides endnu ikke, hvor og hvornår den nye 'Fresh Prince'-serie får premiere.

Will Smith, som han ser ud i dag. Her til premieren på 'Bad Boys for Life' i januar i år. (Foto: THOMAS SAMSON © Scanpix)
FacebookTwitter