Så du det? Dansk stjernearkitekt var med i seneste afsnit af 'Game of Thrones'

Bjarke Ingels flygtede fra Daenerys' drage i den seneste episode af 'Game of Thrones'.

Bjarke Ingels var med i seneste afsnit af 'Game of Thrones'. (Billedet fra serien er blevet grafisk behandlet.) (© HBO Nordic (billedmanipuleret))

Han er kendt for at designe ikoniske bygninger fra Manhattan i New York til 8-tallet i København. Nu kan den anerkendte danske stjernearkitekt også skrive 'filmskuespiller' på cv'et. Eller i hvert fald 'statist'.

Bjarke Ingels var nemlig med i seneste episode af 'Game of Thrones', hvor han flygtede fra Daenerys og hendes hidsige drage.

Bjarke Ingels har selv lagt et billede fra filmoptagelserne op på sin Instagram-profil, hvor han sammen med den danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldau sidder og drikker vin i metalkrus fra Westeros.

Det fik Euroman til at gå på jagt efter billeder af Bjarke Ingels i den seneste episode, og det lykkedes for magasinet af finde arkitekten i et klip fra seneste afsnit.

Sådan så scenen ud af seneste episode af 'Game of Thrones', hvor Bjarke Ingels havde fået en hue på og var med som statist. (© HBO Nordic)

Bjarke Ingels: Jo, det var mig

Selvom Bjarke Ingels selv har lagt et billede fra settet på Instagram, så er det knapt med kommentarerne.

- Jo, det er mig, siger han.

- Og så kan der vist heller ikke koges mere suppe på den sag, griner han og afbryder med, at han altså venter på et vigtigt opkald og ikke kan tale mere.

'Game of Thrones' har efterhånden gjort brug af flere danskere under indspilningerne. Foruden Bjarke Ingels spillede Dar Salim med i første sæson. Birgitte Hjort Sørensen var med i femte sæson og Frank Hvam i sjette.

I sjette sæson dukkede Pilou Asbæk også op, og så er der selvfølgelig Nikolaj Coster-Waldau, der har været med fra første sæson.

Sidste afsnit af 'Game of Thrones' kommer på HBO Nordic natten til mandag.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk