Så du det? Grufuld massemorder afsløret på hemmelig vis

Det er en dybt ubehagelig skurk, man får et glimt af i bio-aktuelle 'Venom', fortæller Troldspejlet. Advarsel: Spoilers.

Efter rulleteksterne på den bioaktuelle 'Venom' bliver skuespilleren Woody Harrelson kørt i stilling som skurken Carnage. (Foto: (Foto: Marvel / Scanpix) © (Foto: Marvel / Scanpix))

Filmen om superskurken 'Venom' er et monster-hit verden over.

'Venom'-filmen beviser, at en makaber superskurk kan blive superstjerne på egen hånd. Så det er logisk, at hans ejere på Sony har kigget i den del af Marvel-universet, de har adgang til, for at finde flere.

Erfaring med psykotiske figurer

Den første er allerede kørt i stilling.

For efter rulleteksterne i 'Venom' afsløres det nemlig, at den næste i rækken med stor sandsynlighed bliver Carnage, en seriemorder, hvis civile navn er Claetus Kassidy.

Han voksede op på et sadistisk børnehjem, hvis forstander han dræbte - og dermed lagde grunden til en karriere som massemorder.

I tegneserien fra 90'erne smelter Carnage sammen med Venom. Om det også sker i en kommende film, ved vi ikke - men Carnage spilles af ingen ringere end Woody Harrelson, der har god erfaring med at spille lettere psykotiske og brutale figurer, bl.a. i 'Natural Born Killers'.

Makaber Marvel-skurk

Indtil videre kun i denne lille gæsteoptræden, men efter Venom succes ved billetlugerne i den forløbne uge, regner alle med, at det nok skal blive til en hovedrolle.

Carnage er en af Marvel-universets mest makabre figurer. Der er intet godt i ham, så med mindre manuskriptforfatterne bløder ham op, er der tale om ægte, grufuldt gys.

I Danmark er Carnage måske ikke så kendt - men han har optrådt i det danske Spider-Man-blad i starten af 1990'erne. Og dengang oversatte man figurerne, så han fik det smukke danske navn Splatter.

Men uanset hvad man kalder ham, er han en blodtørstig sag, der helt sikkert får 15-årsgrænse på filmen.

Facebook
Twitter