Så er det officielt: 'Venner' vender tilbage

De seks venner fra hitserien genforenes i et spritnyt særafsnit.

Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer og Matthew Perry (bagerst fra venstre), samt Courtney Cox og Jennifer Aniston (forrest fra venstre) er alle med til at producere det nye særafsnit (Arkivfoto). (© (c) Getty images)

Når den nye streamingtjeneste 'HBO Max' går i luften i USA til maj, vil seerne blive mødt af en gruppe gamle venner.

Monica, Chandler, Ross, Rachel, Joey og Phoebe fra hitserien 'Venner' vil nemlig blive genforenet i et særafsnit i anledning af lanceringen af HBO Max.

Det oplyser HBO ifølge både Variety og CNN i en pressemeddelse.

- Vi genforener David, Jennifer, Courteney, Matt, Lisa og Matthew i et særafsnit, der vil få premiere, samtidig med det samlede 'Venner'-bibliotek bliver gjort tilgængeligt, lyder det fra chef for indhold på HBO Max, Kevin Reilly.

Købte 'Venner' for næsen af Netflix

Serien med de seks venner rullede for første gang over skærmen fra 1994 til 2004. (Foto: NBC © 2012 NBCUniversal)

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer, der spiller de kendte figurer, har alle bekræftet den længe ventede genforening med et identisk opslag på hver deres Instagram-profiler, hvor de alle skriver 'It's happening' (det sker, red.).

Rygterne om en genforening har svirret, siden selskabet bag HBO Max købte de amerikanske rettigheder til at streame 'Venner' for næsen af Netflix.

Amerikanske brugere af Netflix har derfor ikke kunnet se den populære serie, siden Netflix' rettigheder til 'Venner' udløb i slutningen af 2019.

Alle ti sæsoner er dog stadig tilgængelige på den danske udgave af Netflix.

Det vides endnu ikke, hvornår danske seere får mulighed for at se særafsnittet, hvor de seks gamle venner genforenes.