SE BILLEDERNE Smukke kjoler, tårer, politiske budskaber - og et frieri! Tv-seriernes prisfest skuffede ikke

Det var 70. gang at prisuddelingen Emmy Awards løb af stablen i USA. Vi har samlet de bedste billeder fra prisuddelingen til dig her.

 • Scarlett Johansson (tv) var ikke selv nomineret. Til gengæld agerede hendes kæreste Colin Jost vært på tv-showet sammen med komiker Michael Ché. Klik frem for at læse, hvorfor skuespiller Jenifer Lewis (th) var iført træningstøj på den røde løber. (© Scanpix)
 • Som eneste danske nominerede var Nikolaj Coster-Waldau med i opløbet til at vinde kategorien 'Bedste mandlige birolle i en dramaserie' for sin rolle som Jaime Lannister i hitserien 'Game of Thrones'. Eksperterne havde spået, at David Harbour fra 'Stranger Things' ville vinde. Det blev dog Nikolaj Coster-Walduas 'Game of Thrones'-kollega Peter Dinklage, der gik hjem med statuetten. (Foto: VALERIE MACON © Scanpix)
 • Skuespiller Elisabeth Moss var nomineret som 'Bedste kvindelige hovedrolle i en dramaserie' for sin rolle som Offred/June i serien 'The Handmaid's Tale'. Serien havde inden showet sikret sig hele 20 nomineringer. Moss måtte dog gå hjem uden en statuette under armen. Den fik Claire Foy for sin rolle i serien 'The Crown'. (Foto: Todd Williamson/NBC © Getty Images)
 • Skuespiller Jenifer Lewis fra serien 'Black-ish' havde droppet den traditionelle 'rød løber'-kjole, og i stedet klædt sig fra top til tå i sportsmærket Nike. Hun forklarede på den røde løber, at tøjvalget var en hyldest til Nike for deres støtte af den amerikanske fodboldspiller Colin Kaepernick og hans protest mod racediskrimination og politivold. (Foto: Nina Prommer)
 • Talkshow-vært James Corden og hustruen Julia Carey deltog også i prisuddelingen, hvor Corden uddelte prisen for 'Bedste instruktør af miniserie' til Ryan Murphy. En mand vi blandt andet kan takke for musicalserien 'Glee'. Cordens talkshow 'The Late Late Show with James Corden' var desuden nomineret som 'Bedste Talkshow'. En pris der gik til John Oliver for 'Last Week Tonight with John Oliver'. (Foto: KYLE GRILLOT © Scanpix)
 • Skuespiller Sandra Oh var nomineret som bedste kvindelige hovedrolle for rollen som Eve Polanski i serien 'Killing Eve'. En serie hvor hun i øvrigt spiller overfor danske Kim Bodnia. Prisen gik dog til skuespiller Claire Foy for rollen som dronning Elizabeth II i 'The Crown'. (Foto: KYLE GRILLOT)
 • Den unge skuespiller Finn Wittrock var nomineret i kategorien 'Bedste mandlige birolle i en miniserie eller film' for hitserien 'Stranger Things'. (Foto: VALERIE MACON © AFP or licensors)
 • Flere gæster og nominerede benyttede prisuddelingen og den røde løber til at slå et slag for vigtigheden af at stemme til det kommende amerikanske valg i november 2018. Her ses Q'orianka Kilcher med et badge med budskabet, men flere vindere nævnte også vigtigheden af at stemme i deres takketaler. (Foto: Nina Prommer © Scanpix)
 • Emilia Clarke, bedre kendt som Daenerys Targaryen i HBOs 'Game of Thrones', var også at finde i salen og på den røde løber. I år dog uden en nominering. Serien var med i alt 22 nomineringer den tv-serie, der havde flest nomineringer. (Foto: VALERIE MACON © Scanpix)
 • Vinder af prisen som 'Bedste kvindelige hovedrolle i en miniserie' for 'Seven Seconds', Regina King. (Foto: VALERIE MACON © Scanpix)
 • Midt i sin takketale ender instruktør Glenn Weiss med at fri til kæresten Jan Svendsen, der meget overrasket inviteres op på scenen til sin knælende kæreste. Ringen var Weiss' afdøde mors, som blot to uger forinden var gået bort, lod han publikum og seere vide. (Foto: Kevin Winter © 2018 Getty Images)
 • Nomineret i samme kategori som blandt andre Elisabeth Moss og Claire Foy, 'Bedste kvindelige hovedrolle i en dramaserie', var skuespiller Keri Russell også at finde til fejringen af de bedste tv-serier. Hun var nomineret for sin rolle i serien 'The Americans'. Selvom Keri Russell måtte gå tomhændet hjem, vandt seriens manuskriptforfattere Joel Fields og Joe Weisberg prisen for 'Bedste manuskript til en dramaserie'. (Foto: VALERIE MACON © Scanpix)
 • David Harbour var nomineret i samme kategori som Nikolaj Coster-Waldau, 'Bedste mandlige birolle i en dramaserie', og blev forud for showet tippet som vinder. Det viste sig ikke at holde stik. (Foto: KYLE GRILLOT © Scanpix)
 • Skuespiller Joseph Fiennes og hustruen Maria Dolores Dieguez på den røde løber inden showets start. Fiennes var nomineret i kategorien 'Bedste mandlige birolle i en dramaserie' for sin rolle som Fred Waterford i 'The Handmaid's Tale'. (Foto: VALERIE MACON © Scanpix)
 • Det var komikerne Colin Jost (tv) og Michael Che (th) der sammen stod for værtsskabet på det 70. Emmy Awards-show. Tidligere år har det været profiler som Jimmy Kimmel, Ellen DeGeneres og Conan O'Brien, der har udfyldt rollen. (Foto: VALERIE MACON © Scanpix)
 • Claire Foy og Matt Smith var selv nomineret som henholdsvis 'Bedste kvindelige hovedrolle i en dramaserie' og ' Bedste mandlige birolle i en dramaserie' for serien 'The Crown'. Foy vandt sin kategori, mens Smith måtte se Peter Dinklage tage prisen. Til gengæld fik de sammen æren af at uddele aftenens første pris i kategorien 'Enestående mandlige birolle i en komedieserie'. En pris der gik til Henry Winkler for sin rolle i serien 'Barry'. (Foto: VALERIE MACON © Scanpix)
 • Det blev Peter Dinklage, der løb med prisen for 'Bedste mandlige birolle i en dramaserie' for rollen som Tyrion Lannister i 'Game of Thrones' - og dermed desværre ikke kollegaen Nikolaj Coster-Waldau. (Foto: VALERIE MACON © Scanpix)
 • Skuespiller Evan Rachel Wood sikrede sig en nominering i kategorien 'Bedste kvindelige hovedrolle i en dramaserie' for sin rolle som robotten Dolores i 'Westworld'. En serie der havde hele 21 nomineringer. (Foto: VALERIE MACON © Scanpix)
 • Australske Yvonne Strahovski indtog den røde løber i en smuk sort robe - og en stor, gravid mave. Skuespillerinden var ellers ironisk nok nomineret som 'Bedste kvindelige birolle i en dramaserie' for rollen som den barnløse Serena Waterford i serien 'The Handmaid's Tale'. (Foto: VALERIE MACON © Scanpix)
 • Jessica Biel var nomineret som 'Bedste kvindelige hovedrolle i en miniserie eller film' for sin rolle i 'The Sinner'. Her ses hun på den røde løber med sin mand, Justin Timberlake. (Foto: Nina Prommer © Scanpix)
 • For sin rolle i den prisbelønnede tv-serie 'Westworld' vandt skuespiller Thandie Newton 'Bedste kvindelige birolle'. (Foto: Mike Blake © Scanpix)
1 / 21

Rørte stjerner, politiske budskaber - og et frieri!

Både selve showet og den røde løber til årets største fejring af alt det bedste fra tv-seriernes og -filmenes verden var fyldt til bristepunktet med stjerner og kendisser, da Emmy Awards for 70. gang fejrede sig selv og de nominerede.

Sad man iført klaphatten og danskerbrillen, var aftenens helt store spørgsmål naturligvis, om Nikolaj Coster-Waldau endelig skulle belønnes for sin rolle i 'Game of Thrones'.

Se til gengæld listen over alle dem, der kunne afslutte, hvad der må være årets bedste mandag, med en posering sammen med deres nye flotte guldstatuette lige her.

Se de bedste billeder fra den røde løber og tv-showet i billedeserien øverste i artiklen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk