Se det akavede øjeblik: Her overrasker Trumps tidligere talsmand de kendte

Der var et par kæber, der blev tabt, da Donald Trumps tidligere pressetalsmand, Sean Spicer, trådte ind på scenen under årets Emmy-uddeling.

Årets Emmy-vært, talkshow-værten Stephen Colbert, havde i sin åbningstale netop spurgt ud i salen, om nogen mon kunne give et bud på, hvor mange publikummer, der var samlet under aftenens prisuddeling.

Læs også

Kvindernes triumf: Her er vinderne af årets Emmy Awards

Det kunne Sean Spicer, der tidligere i år kom i heftig modvind, da han som Donald Trumps pressetalsmand slog fast, at fremmødet til Trumps præsidentindsættelse var større end ved tidligere indsættelsesceremonier, på trods af at billeder taget på dagen tydeligt dokumenterede det modsatte.

På scenen med podie

Efter måneder på den udskældte plads trak Sean Spicer sig siden fra posten i juli måned og kan i dag tilsyneladende selv se det komiske i situationen.

Med et podie trillende foran sig trådte Sean Spicer på scenen ledsaget af højlydte udbrud af latter og chokerede ansigtsudtryk fra publikum.

Artiklen fortsætter under billedet

Melissa McCarthy, der har parodieret Sean Spicer, prøvede at finde en grimasse, der kunne passe, den den tidligere talsmand pludselig dukkede op. (Foto: NIPI © Copyright © 2017 BACKGRID UK)

'This will be the largest audience to witness an Emmys, period! Both in person and around the world!' (Dette vil være det største publikum, der bevidner en Emmy-uddeling nogensinde. Både i person og verden over, red.), sagde Sean Spicer bag sit podie.

Læs også

BILLEDER Tårevædet tak og protest mod Trump: Se alle højdepunkterne fra Emmy Awards

Stephen Colbert sendte Sean Spicer af scenen med afskedssalutten: 'Giv en hånd til Melissa McCarthy allesammen', som en henvisning til skuespilleren, der tidligere i år har parodieret Spicer i det amerikanske satireshow 'Saturday Night Live' og som var tilstede i salen.