Sidse Babett Knudsen får rolle i ny HBO-serie

Den danske skuespiller Sidse Babett Knudsen skal medvirke i den kommende HBO-serie ’Westworld’.

Sidse Babett Knudsen spillede med i ’The Duke of Burgundy’, der havde premiere i maj. (© IFC Films)

Hun fik europæisk succes ved at spille hardcore statsminister i dramaserien ’Borgen’ på DR1. Så fik hun hovedrollen i den engelsksprogede film ’The Duke of Burgundy’ i foråret.

Nu kan Sidse Babett Knudsen stå over for sit helt store internationale gennembrud, når hun er med i HBO-serien ’Westworld’, der får premiere i 2016.

Ifølge det amerikanske hollywoodmedie Deadline.com vil Sidse Babett Knudsen spille sammen med nogle af de helt store skuespillere så som Anthony Hopkins, Ed Harris, James Marsden og Evan Rachel Wood fra tv-serien ’True Blood’.

Leder af forlystelsespark

I serien skal Sidse Babett Knudsen spille Theresa Cullen, der er leder af den futuristiske forlystelsespark Westworld. Rollen skulle egentlig have været besat af Miranda Otto, der er kendt fra ’Ringenes herre’, men hun måtte melde afbud, da hun skal være med i femte sæson af tv-serien ’Homeland’.

Sidse Babett Knudsen har på grund af ’Borgen’ fået opmærksomhed i flere europæiske lande. Siden har hun også medvirket i den franske film ’L’hermine’, som allerede er færdigindspillet. Derudover er hun også med i Tom Hanks-filmen ’A Hologram for the King’ og filmatiseringen af Dan Brown-romanen ’Inferno’, der ventes at komme i de danske biografer til efteråret 2016.

Sidse Babett Knudsen er uddannet i Paris i 1990. Hun fik sit store gennembrud i Danmark med filmen ’Let’s Get Lost’ fra 1997, som hun både fik en Robert og en Bodil for. Sidenhen spillede den danske skuespiller med i film som ’Efter brylluppet’, ’Den eneste ene’ og ’Kapgang’.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter