Simba, Scar og Mufasa vender tilbage: Disney genindspiller 'Løvernes Konge'

Instruktør Jon Favreau vil sammen med Disney lave en ny opgraderet udgave af tegnefilmsklassikeren 'Løvernes Konge' fra 1994.

En af Disneys største succeser kommer nu tilbage på biograflærredet. (© Walt Disney Pictures)

Det er en trend, vi har set før.

Tidligere på året udkom klassikere som 'Tarzan' og 'Junglebogen' i nye udgaver, og nu har Walt Disney Studios annonceret, at de også genindspiller den store 90'er-klassiker 'Løvernes Konge' i en ny teknisk opgraderet udgave.

Det skriver engelske BBC.

”Begejstret for mit nye projekt”

Offentliggørelsen kommer 22 år efter udgivelsen af den originale tegnefilm. Og Disney har, ligesom da de lavede den nye version af 'Junglebogen', der udkom tidligere på året, endnu en gang valgt at samarbejde med skuespiller og filminstruktør Jon Favreau.

- Begejstret for mit nye projekt, skriver han på sin Twitter-profil, efterfulgt af en løve- og kongekrone-emoji.

Ifølge Disney vil den nye version af 'Løvernes Konge' indeholde de mange hitsange fra den originale film fra 1994, hvor både Sir Elton John, Sir Tim Rice og Hans Zimmer udgjorde soundtracket.

'Løvernes Konge' fra 1994 vandt to Oscars, og blev sidenhen til en populær musical, der har kørt siden 1997 i forskellige lande.

Der er endnu ingen officiel dato på, hvornår den nye 'Løvernes Konge'-film kommer ud, og der er heller ikke fundet skuespillere til de forskellige roller.

FacebookTwitter