Snart kan du slikke kendte Star Wars-figurer i nakken

Det britiske postvæsen lancerer særlige frimærker, få måneder før filmen ’Star Wars: The Last Jedi’ udkommer.

For at fejre den kommende 'Star Wars'-film og de briter, som har været med til at skabe det kendte filmunivers, har det britiske postvæsen lanceret otte særlige 'Star Wars'-frimærker. (© Royal Mail)

Skal du til London i løbet af efteråret, og har du lyst til at sende et postkort hjem til vennerne i Danmark, så har du mulighed for at sætte et frimærke med en droide eller Chewbacca i øverste højre hjørne af kortet.

Det britiske postvæsen, Royal Mail, er nemlig i gang med at trykke en serie frimærker fra ’Star Wars’-universet. Frimærkerne ligner de klassiske frimærker med portrætter af blandt andre dronning Elizabeth, men de royale portrætter er skiftet ud med R2-D2, Maz Kanata, BB-8 eller andre fra det kendte stjernekrigsunivers.

Royal Mail skriver i en pressemeddelelse, at der i alt kommer otte forskellige frimærker, og at de fire frimærker med Star Wars-robotterne har særlige effekter, som bliver synlige under UV-lys.

Frimærkerne er skabt af briten Malcolm Tween, der også i 2015 stod bag en række ’Star Wars’-frimærker. De otte nye frimærker er ifølge Royal Mail blevet lavet for at hylde de mange briter, som har været med til skabe ’Star Wars’-filmene.

Lanceringen sker i forbindelse med filmpremieren på ’Star Wars: The Last Jedi’, der kommer i biografen til december. Frimærkerne bliver sat til salg fra 12. oktober.

FacebookTwitter