Sofie Linde stopper i DR: Skal lave X Factor på TV2

Den populære tv-værtinde Sofie Linde skal være vært, når TV2 næste år blænder op for deres udgave af 'X Factor'. Derfor stopper hun nu som fastansat i DR.

Sofie Linde skal været 'X Factor'-værtinde for fjerde gang, når showet næste år rykker over på TV2.

Den populære tv-værtinde Sofie Linde forlader DR.

Det afslører hun i dag i et opslag på sin Instagram-profil.

- Jeg har taget en svær beslutning. Tiden er inde for mig til at tage springet ud i det store freelance-bassin. Efter ti fantastiske år på DR var det tid til at prøve noget nyt, skriver den 28-årige tv-værtinde.

Sofie Linde har været ansat i DR siden 2009, hvor hun debuterede som vært på børneprogrammet 'Sommer Summarum'.

Siden er det blevet til en lang række børneprogrammer, men Lindes helt store gennembrud skete, da hun i 2016 blev vært for underholdningsprogrammet 'X Factor'.

Fortsætter som X Factor-værtinde

Og det er netop den populære sangkonkurrence, der er grunden til, at Sofie Linde har valgt at forlade sin arbejdsplads gennem ni år. Hun har nemlig takket ja til at være vært, når TV2 til næste år fortsætter 'X Factor'-konceptet. Det skriver TV2.

- Jeg elsker at lave ’X Factor’, og jeg glæder mig helt enormt til at lave endnu en sæson, siger Sofie Linde i en pressemeddelelse.

Også 'X Factor'-veteranen Thomas Blachman har valgt at rykke med over på TV2, hvor han endnu engang skal agere dommer. Det bliver Blachmans 11. sæson i dommerstolen i 'X Factor'.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk