Sound of Music-skuespillerinde er død

Charmian Carr, der spillede Liesl i 'The Sound of Music', blev 73 år gammel.

Charmian Carr spillede den ældste af von Trapp-børnene i filmatiseringen af musicalen 'The Sound of Music' fra 1965. (Foto: VALERIE MACON © 2012 Getty Images)

Den amerikanske skuespillerinde Charmian Carr er død, 73 år gammel.

Det skriver flere medier heriblandt BBC og CNN.

Charmian Carr var bedst kendt for sin rolle i filmatiseringen af musicalen ’The Sound of Music’ fra 1965. Her spillede hun den ældste af de syv von Trapp-søskende, Liesl.

Det var blandt andet Liesl, altså Charmian Carr, der sang sangen ’Sixteen Going on Seventeen’ – en duet med Daniel Truhitte, der spillede kæresten Rolf.

Efter ’The Sound of Music’ optrådte Charmian Carr, ifølge filmdatabasen Imdb, kun i én anden film, inden hun trak sig tilbage for at tage sig af sine to børn og siden startede en karriere som selvstændig indretningsarkitekt.

Dødsfaldet er også blevet bemærket af Kym Karath, der spillede Gretl - det yngste medlem i den syngende søskendeflok.

Kym Karath, der her ses sammen med Charmian Carr, skriver på Twitter, at den nu afdøde Carr var som en søster for hende. (Foto: Valeria Macon © 2012 Getty Images)

Hun skriver på Twitter, at Charmian Carr var som en søster for hende igennem hele livet.

- Det er med uendelig sorg, at jeg deler den triste nyhed om, at den kære og udsøgte Charmian Carr, smukke Liesl, er gået bort, skriver hun.

Ifølge Charmian Carrs familie døde hun som følge af komplikationer ved en sjælden form for demens.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk