Stranger Things-stjernerne om helt ny sæson: Da vi så den, tænkte vi bare 'what?'

Tredje sæson af Netflix-serien er 'mere mørk, skræmmende og klam' end de seneste to sæsoner, fortæller skuespillerne.

Vi befinder os i byen Hawkins tilbage i de kulørte 1980'ere.

Fire unge drenge spiller Dungeons and Dragons i en af drengenes kælder.

En dag begynder mystiske begivenheder begyndt at finde sted i den lille by, og en af drengene forsvinder sporløst, mens en underlig pige ved navn Eleven dukker op.

Sådan begyndte det, da serieskaberne og brødrene Matt og Ross Duffer havde premiere på første sæson af Netflix-serien 'Stranger Things' tilbage i 2016.

Siden premieren er serien, som netop har haft premiere på sin tredje sæson, været et af Netflix' varetegn, og seerne streamer med over hele verden.

Bruger halvdelen af året sammen

Og succesen kan godt være lidt svær at begribe for seriens skuespillere, som "bare møder op" på settet og passer deres arbejde.

- Vi holder alle sammen af at arbejde sammen. Vi bruger halvdelen af af året sammen, og man kommer virkelig til at lære hinanden at kende, fortæller Natalia Dyer, som spiller teenageren Nancy Wheeler i serien.

Hendes kollega, Joe Keery, som spiller Steve Harrington, er enig og supplerer:

- Vi ser kun personerne i vores storyline. Og så forsvinder vi. Man tænker ikke over det i et halvt år, og lige pludselig sender de et link, og man ser serien, og man er sådan; WHAT!?

DR mødte tre af nøgleskuespillerne fra 'Stranger Things' i forbindelse med premieren. Se interviewet i videoen øverst i artiklen.

Facebook
Twitter
Emner: