Tarantino dropper film efter lækket manuskript

Quentin Tarantino-filmen 'The Hateful Eight' skulle have været i biograferne inden for de næste par år. Men manuskriptet blev lækket, og nu er filmen droppet.

Quentin Tarantino dropper filmen 'The Hateful Eight', efter at manuskriptet er lækket.

Quentin Tarantino, der har fået flere Oscar-priser, dropper sit seneste filmprojekt 'The Hateful Eight'. Det sker, efter manuskriptet er blevet lækket, skriver Hollywood-sitet Deadline.

Ifølge Deadline skulle Tarantino have uddelt manuskriptet til en lille håndfuld skuespillere og samarbejdspartnere, men kort tid efter, fik Tarantinos agent en masse telefonopkald fra skuespilleres agenter, som ville med i filmen.

Det kan skyldes, at en skuespiller har sendt manuskriptet til sin agent, som efterfølgende har sendt det videre andre i Hollywood.

Meget skuffet

- Jeg er meget, meget skuffet, siger Tarantino til Deadline.

- Jeg færdiggjorde et manuskript, et første udkast, og det var egentlig ikke meningen, at jeg ville filme før næste vinter, siger han.

Den 50-årige Tarantino har nu planer om at udgive manuskriptet som bog og vil gå videre med et nyt filmprojekt. Dog afviser han ikke helt, at han kan ændre mening, når skuffelsen har lagt sig.

Filmen skulle have været en western, ligesom hans seneste film 'Django Unchained', der fik premiere i Danmark for et år siden. Den blev nomineret til fem Oscars og fik to af dem.