Tarantino sagsøger amerikansk medie

Quentin Tarantino sagsøger nu det amerikanske medie Gawker, fordi de har linket til hans lækkede filmmanuskript. Vi har bare gjort vores arbejde, skriver Gawker.

Quentin Tarantino sagsøger nu det amerikanske medie Gawker, fordi de har linket til hans lækkede filmmanuskript. Vi har bare gjort vores arbejde, skriver Gawker. (Foto: Jeff Pachoud © Scanpix)

Først bekendtgjorde Quentin Tarantino, at han havde tænkt sig at droppe sin kommende westernfilm 'The Hatefull Heights', fordi manuskriptet var blevet lækket på nettet.

Nu har den amerikanske instruktør så sagsøgt det amerikanske tabloidmedie gawker.com, fordi de har linket til en hjemmeside, hvor manuskriptet kunne læses i fuld længde.

Gawker: Tarantino gjorde det til en nyhed

Gawker.com ser dog intet problem i det de har gjort, og i en nyhedsartikel på hjemmesiden forsvarer de linket til det lækkede manuskript.

- Det var Tarantino selv, som gjorde manuskriptet til en nyhedshistorie. En historie som har givet ham masser af opmærksomhed, skriver Gawker som reaktion på søgsmålet ifølge hollywoodreporter.com.

Parat til kamp i retten

Gawkers mener desuden, at mediet blot har gjort sin pligt ved at linke til det lækkede manuskript, og de slår desuden fast, at de er parate til at møde Quentin Tarantino i retten.

Eller som Gawker selv udtrykker det:

- Vores job består i at gøre folk opmærksomme på nyheder og information, som de er nysgerrige omkring. Det inkluderer også dette link.