Test dig selv: 'Venner' fylder 25 år - hvem er du fra serien?

Minder du mest om Monica, Joey eller en af de andre fra 'Venner'? Test dig selv her.

For 25 år siden løb 'Venner' for første gang over skærmen i USA. Og serien er stadig populær, selvom den har mange år på bagen. (© Getty Images)

Søndag 22. september 1994 løb en spritny tv-serie over skærmen i USA, og snart herefter var hele verden på fornavn med Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey og Ross.

Ja, faktisk behøver 'Venner' vel ikke rigtig nogen nærmere introduktion.

Serien vandt et hav af priser i løbet af sine ti sæsoner, den er for længst blevet et fælleskulturelt referencepunkt for alle mellem 15 og 45 år, og tidligere på året vakte det stor opstandelse, da det kom frem, at serien bliver fjernet fra Netflix til nytår.

25-året for serien bliver markeret med et stort anlagt lysshow (selvfølgelig i de røde, gule og blå farver fra 'Venner'-logoet) på Empire State Building i New York, og popstjernen Meghan Trainor skal i anledning af jubilæet synge en helt ny version af seriens populære temasang 'I'll Be There for You'.

Lyt den originale temasang fra serien, mens du tager testen:

0:00

Men nok om 'Venners' sølvbryllup. Det helt centrale for serien er dens karakterer og deres venskaber og romancer. Men hvem minder du mest om?

Tag testen herunder og bliv klogere på ikke bare dig selv, men også karaktererne fra 'Venner'.