Thomas Bo Larsen skal spille hårdkogt kriminel i ny dramaserie

Nicolaj Kopernikus, Sara Hjort Ditlevsen og Thomas Bo Larsen er stjernerne i en ny dansk dramaserie, der til efteråret har premiere på TV3

Thomas Bo Larsen i rollen som den kriminelle Thomas Waldman i den nye TV3 og Viaplay-serie 'Advokaten', der har premiere til efteråret. (Foto: PR foto fra serien)

Han spillede en af de bærende roller i DR-serien ’Bedrag’ og er i øjeblikket aktuel i den anmelderroste TV3-serie 'Veni Vedi Vici'.

Til efteråret er Thomas Bo Larsen så tilbage i den nye danske dramaserie ’ Advokaten’, der vil blive sendt på TV3 og Viaplay.

Det skriver Viaplay i en pressemeddelelse.

Et farligt dobbeltspil

Serien handler om en svensk advokat, der arbejder for et af Sveriges førende advokatkontorer. Advokaten finder ud af, at hans forældres død mange år forinden, var overlagt mord. Morderen, der spilles af Thomas Bo Larsen, var en af lederne i Københavns kriminelle underverden, men også én af advokatkontorets vigtigste klienter.

Bag serien står blandt andre manuskriptforfatteren Hans Rosenfeldt, der også har skrevet manuskript til DR1-serien 'Broen'.

Masser af serier i vente

Der er i det hele taget masser af danske dramaserier i vente de kommende måneder.

Til efteråret er der nemlig også premiere på DR serien ’Herrens Veje’ med blandt andre Lars Mikkelsen og Ann Eleonora Jørgensen i nogle af hovedrollerne.

På TV 2 vender seermagneten ’Badehotellet’ tilbage med en femte sæson og den anmelderroste serie Norskov, der længe så ud til at være lagt i graven, vender også tilbage på kanalen med 2. sæson.