Tivoli aflyser revy efter traktorulykke

Bodil Jørgensen, der er indlagt med kvæstelser efter en traktorulykke, skulle have stået på scenen i Tivoli onsdag aften.

Tam Tam i Glassalen i Tivoli har været nødt til at aflyse onsdagens show efter ulykken på Mandø, hvor Bodil Jørgensen er kommet alvorligt til skade. (© Tivoli)

Der bliver ingen revy i Tivoli onsdag aften.

Den populære skuespiller Bodil Jørgensen, der onsdag morgen blev indlagt med alvorlige kvæstelser efter en ulykke under en filmoptagelse, skulle nemlig have optrådt i Tivoli i aften.

- Lige nu går vores tanker meget til Bodil (Jørgensen, red.). Af alle personer er hun jo noget af det kæreste, så hele holdet er rystet over det, der er sket, siger Tivolis pressechef Torben Plank.

Arbejder på at være klar torsdag

Tivolis nye sommerrevy 'Tam Tam i Glassalen' er blevet rost af anmelderne, og har i flere medier fået tildelt fem stjerner.

Udover Bodil Jørgensen består revyens skuespillerhold af Niels Olsen, Søs Egelind, Alexandre Willaume, Christiane Schaumburg-Müller, Pele Emil Hebsgaard, Szhirley og Rikke Hvidbjerg.

- Vi aflyser Tivolis sommerrevy 'Tam Tam i Glassalen' i aften, men arbejder på højtryk på en løsning og forventer at kunne spille i morgen. Vi melder officielt ud senere i dag, siger Torben Plank.

Travl onsdag med film og revy

Bodil Jørgensen faldt under en filmoptagelse på Mandø tidligt onsdag morgen ud af en kørende traktor og blev ifølge politiet ramt.

Hun er nu indlagt på Sydvestjysk Sygehus med alvorlige kvæstelser, men er ved bevidsthed, ifølge direktør Henrik Møller-Sørensen fra Asa Film.

Ulykken skete under filmoptagelserne til den kommende 'Far til fire'-film. Optagelserne er indtil videre sat på pause.

Revybilletter kan byttes til nye

Det samme er altså også revyen i Tivoli - men showet fortsætter efter alt at dømme i morgen, desværre dog uden Bodil Jørgensen.

Har man billet til aftenens forestilling i Tivoli, kan man få nye billetter, oplyser pressechef Torben Plank.

- Dem, der har købt billetter til i aften kan selvfølgelig få deres billetter ombyttet til andre datoer eller få pengene tilbage, hvis andet ikke passer.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk