Trods imponerende billetsalg lever 'Klovn Forever' ikke op til forventningerne

'Klovn Forever' har ikke solgt det forventede antal billetter, selvom en halv million danskere har set den i biografen siden premieren.

Anden film om Casper og Frank fik massiv omtale op til premieren tidligere dette efterår. Og måske er det netop derfor, filmen ikke har solgt lige så mange billetter som forventet. (© Nordisk Film)

’Klovn Forever’ har solgt rigtig pænt siden premieren tidligere dette efterår.

Alligevel lever salget af 500.000 billetter ikke helt op til forventningerne, der steg til vejrs efter filmens solgte 45.000 billetter til snigpremierer.

Det skriver Politiken.

- Vi er ikke skuffede. Når en dansk film får plus 500.000, kigger vi os i spejlet og er glade. Men 'Klovn Forever' har ikke helt levet op til vores forventninger, fortæller marketingdirektør i Nordisk Film Frederik Honoré til Politiken.

Han påpeger desuden, at forventningerne til film nummer to om Casper og Frank aldrig har været lige så høje, som de var til den første film.

For meget omtale

Ifølge Kim Pedersen, formand for Danske Biografer, kan en årsag til det ’lave’ billetsalg være, at filmen fik utroligt meget omtale omkring sin premiere.

Hvis folk har læst, set og talt meget om filmen, er det nemlig ikke sikkert, de føler behovet for at gå i biografen og se filmen:

- Det kan også bare være, at folk er ved at være lidt mætte på Klovn-universet. At nysgerrigheden ikke er så stor længere, siger Kim Pedersen til Politiken.

Kim Pedersen havde forventet, at filmen ville sælge 600.00 billetter.

FacebookTwitter