Trump efter Meryl Streep-tale: Hun er ’en Hillary-elsker’

Meryl Streep gav Donald Trump en verbal kindhest til Golden Globe-showet. Trump siger, han ikke er overrasket og afviser stjernens kritik.

Donald Trump mener, at Meryl Streep har misforstået, når hun kritiserer ham for at have gjort grin med en handikappet journalist under en tale. (© Scanpix)

- Der er én præstation i år, der lammede mig. Den satte en krog i mit hjerte. Ikke fordi, den var god - der var intet godt i den. Men den var effektiv, og gjorde det, den skulle. Den fik sit tiltænkte publikum til at grine og vise tænder.

Sådan lød ordene, da den amerikanske skuespiller Meryl Streep modtog hædersprisen under nattens Golden Globe-show, hvor hun beskyldte den kommende amerikanske præsident for på tyrannisk vis at ydmyge andre.

- Det var det øjeblik, hvor den person, der skal sidde på den mest respekterede plads i vores land, imiterede en handikappet reporter, lød det efterfølgende fra Meryl Streep under talen i Los Angeles.

Men USA’s kommende præsident har ikke meget til overs for den amerikanske skuespillers angreb. Det siger han i et telefoninterview med New York Times, hvor han kalder Meryl Streep for 'en Hillary-elsker'.

Trump: Jeg har aldrig hånet nogen

- Jeg har aldrig hånet nogen. Reporteren blev nervøs, fordi han havde ændret sin historie, siger han til avisen og fortæller, at journalisten forsøgte at tage afstand fra en tidligere artikel, som han havde skrevet om angrebet på World Trade Center.

- Folk bliver ved med at sige, at jeg ville håne journalistens handikap, som om Meryl Streep og de andre kan læse mine tanker. Men sådan var det ikke, siger Trump ifølge New York Times.

- Og husk, at Meryl Streep præsenterede Hillary Clinton på hendes konvent, og at mange af disse mennesker støtter Hillary, tilføjer USA’s kommende præsident.

Flere sammenstød med kulturpersoner

Andre fra det amerikanske kulturliv har flere gange været oppe at tottes med Donald Trump.

Da en skuespiller på Broadway i New York henvendte sig til den kommende vicepræsident, Mike Pence, som var blandt publikum, og sagde, at skuespillerne var bekymrede for den nye regering, fik det Donald Trump til at fare til tasterne.

På Twitter kaldte han kommentaren fra skuespilleren for en provokation, og at skuespillerne var 'meget uhøflige mod en meget god mand' og mente, at teatret burde undskylde.

Selvom store dele af Hollywood og amerikanske musikere har taget afstand fra Donald Trump, siger han, at hans indsættelse som ny amerikansk præsident den 20. januar vil blive et tilløbsstykke for både film- og underholdningsstjerner.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter