Ungdomshit tilbage som musical: Er du en ung Anja eller Viktor?

Anja og Viktor-filmen bliver nu til musical - med de oprindelige skuespillere i hovedrollerne.

Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke vender tilbage som Anja og Viktor som 40-årige. Den yngre version af de to turtelduer skal dog findes ved en landsdækkende audition. (© Tivoli og Peter Elmholt)

Anja og Viktor er tilbage!

Der var masser af kærlighed og krummen tæer, da Anja og Viktor dukkede op på biograflærredet for første gang i slutningen af 90’erne.

Og nu er Regnar Grastens biografhit, der er baseret på Dennis Jürgensens roman om de to turtelduer blevet til en musical, som vil blive spillet i hele landet - fra København til Holstebro.

Og det bliver endda med den oprindelige 'Anja' og 'Viktor', Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen, i hovedrollerne.

Fra teenageforelskelse til midtvejskrise

Musicalen udspiller sig på to tidsplaner. Både da Viktor i 1999 kastede sin kærlighed på Anja for første gang – og i 2018, hvor Anja netop har forladt Viktor efter mange års ægteskab.

Det sætter gang i en midtvejskrise hos Viktor, der skal finde ud af, hvordan han får sin elskede Anja tilbage, mens han kaster et nostalgisk blik tilbage til dengang, hvor alt stadig var fred og ren forelskelse.

Musikken er baseret på Innocent Bloods film soundtrack med senhalvfemserhits som 'Den første gang', 'Min helt alene' og 'I nat står tiden stille', der nu relanceres til musical-versionen.

Derudover kan du opleve nogle af Martin Brygmanns største hits, samt store danske hits fra 80'erne og 90'erne.

Er du den unge Anja eller Viktor?

Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen vender tilbage som Anja og Viktor som 40-årige, mens Anja og Viktor i teenage-versionen vil blive fundet ved en landsdækkende audition.

Forestillingen produceres af Live Nation Denmark og Langkjær Entertainment i samarbejde med Black Box Theatre i Holstebro.

Forestillingen har premiere 20. september i Tivolis Koncertsal i København.

Du kan læse mere om musicalen her.

Facebook
Twitter