’Venner’-stjerne bliver ny vært på TopGear

Skuespilleren Matt LeBlanc den ene af værterne på det populære britiske bilprogram.

De to værter, Matt LeBlanc og Chris Evans, sammen med 'The Stig'.

Skuespilleren Matt LeBlanc, der er kendt som Joey fra tv-serien ’Venner’ bliver ny vært på verdens største bilprogram ’Top Gear’.

Siden Top Gear-værten Jeremy Clarkson i foråret 2015 blev fyret som vært på det voldsomt populære program, og de to medværter James May og Richard Hammon efterfølgende sagde op, har BBC ledt efter nye værter.

I juni 2015 blev den nye frontmand i programmet fundet i form af den britiske radiovært Chris Evans, og det er ham, som Matt LeBlanc kommer til at styre programmet med.

- Som bilnørd og kæmpe fan af ’Top Gear’ er det en ære at være en del af det nye kapitel i dette legendariske show, siger Matt LeBlanc i en pressemeddelelse.

Jeremy Clarksons fyring kritiseret

Matt LeBlanc bliver den første ikke-britiske vært i programmets historie, men skuespilleren, der i dag spiller hovedrollen i serien ’Episodes’, har tidligere været gæst i ’Top Gear’ to gange.

’Top Gear’ vender tilbage til skærmen til maj i Storbrittanien.

Jeremy Clarkson, der var ’Top Gear’s frontmand blev fyret af BBC efter et sammenstød med en producer på programmet.

Fyringen blev voldsomt kritiseret af mange af programmets fans, og der blev indsamlet mere end 750.000 underskrifter i forsøget på at få ham tilbage som vært.

Det lykkedes dog ikke, og i stedet valgte programmets to medværter at sige op for i stedet at stå i spidsen for et nyt bilprogram.

https://www.facebook.com/DRNyheder/posts/1112692228781300

FacebookTwitter