VIDEO Fetterlein stjerne i ny serie: Her får han råd af fire kendisser

Frederik Fetterlein spiller hovedrollen i en ny serie, der afspejler det liv, som den tidligere tennisspiller og realitystjerne levede for 10 år siden.

I dag ser den nye streamingstjeneste Mashed.net dagens lys i Danmark, og det sker med premieren på den nye serie ’Fetter’, der har den tidligere tennisspiller og realitystjerne Frederik Fetterlein i hovedrollen.

Serien handler om Frederik Fetterleins liv, men der er tale om skuespil og altså en fiktionsserie. Det understreger hovedpersonen selv.

- Jeg har haft et vildt liv og lavet nogle crazy ting, og det er historierne bygget op på. Serien læner sig lidt op af min karakter for 10 år siden, men selvfølgelig er det en god ”op-peppet” udgave af virkeligheden, siger Frederik Fetterlein i Aftenshowet.

Det er ikke længere acceptabelt at lave fejl

Frederik Fetterlein gentager flere gange i interviewet – som kan ses i fuld længde her – at han har levet et vildt liv, men at han har lagt det vilde jetset-liv på hylden.

- Jeg er god til at få råd, men jeg glemmer dem også hurtigt. Men jeg har det sådan, at de fejl, som jeg lavede, da jeg var 20 år gammel, er acceptable. Men de fejl, som jeg laver nu, er ikke acceptable, for nu burde jeg tænke mere om og være mere bevidst om, hvad jeg laver, siger Frederik Fetterlein.

I den forbindelse har Aftenshowet allieret sig med fire kendte til at give deres gode råd til Frederik Fetterlein.

Se rådene i videoen i toppen af artiklen.

- De fejl, jeg lavede, da jeg var 20 år gammel, de er acceptable. De fejl, jeg laver nu, de er ikke på samme måde acceptable. Sådan siger reality-stjerne og tidligere tennisspiller, Frederik Fetterlein, der lige nu er aktuel i komedieserien 'Fetter'.

Opslået af DR Nyheder på 8. marts 2016

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve