Video: Se Homeland-stjerne i skør parodi

Filmselskabet har været i Berlin og mødte blandt andre Homeland-stjernen Damian Lewis, der er aktuel i Werner Herzogs seneste film ’Queen of the Dessert’.

Werner Herzog er kendt for sine talrige film og særprægede accent. Hør Damian Lewis fortolke sidstnævnte i klippet her.

Filmfestivalen i Berlin lakker mod enden, og på søndag bliver det afgjort, hvem der vinder den eftertragtede Guldbjørn for bedste film.

En af dem der kæmper om prisen, er den tyske mesterinstruktør, Werner Herzog, der deltager i hovedkonkurrencen med filmen ’Queen of The Dessert’.

Kend ham på accenten

Werner Herzog er kendt for sine talrige film, men måske lige så kendt for hans særprægede accent og filosofiske livsbetragtninger. Det er også en erfaring som skuespilleren og Homeland-stjernen Damian Lewis hurtigt gjorde sig, efter at have arbejdet sammen med mesterinstruktøren.

Damian Lewis har en af hovedrollerne i ’Queen of The Dessert’, og da snakken faldt på, hvordan den tyske mester forbereder skuespillerne til deres rolle, kom ’Homeland’-stjernen med en skøn Werner Herzog-parodi.

Werner Herz og Damian Lewis er ikke den eneste Maria Månson stifter bekendtskab med i aftenens special udgave af Filmselskabet, også Batman alias Christian Bale, Per Fly og Ant Boy-instruktøren Ask Hasselbalch kommer under kærlig behandling.

FacebookTwitter