VIDEO Thorbjørn lagde ansigt til Gjøl-trolden: Nu bliver den filmstjerne

For mange år siden lagde Thorbjørn Jepsen ansigt til en Gjøl-trold, og nu er trolden - og måske også ham selv - på vej til Hollywood.

I 1960'erne hærgede de berømte Gjøl-trolde børneværelserne i 1960'erne, og i 1990'erne fik de en renæssance.

I 2013 indgik Gjøl-trolden, eller rettere virksomheden Dam Things Holding, der står bag den populære trold, så en filmkontrakt med det amerikanske filmselskab DreamWorks Animation, der har instruktøren Steven Spielberg som medejer.

Gjøl-trolden, der kommer fra den jyske by Gjøl, har allerede haft en birolle i Disneys Toystory 3, men snart skal trolden være stjerne i sin egen film.

Overlæben ligner - men ikke ørerne

I troldens hjemby er man spændt, men for en borger i Gjøl betyder troldeberømmelsen måske lidt mere. En af troldene blev nemlig skabt efter ham, og selvom det er mange år siden, er ligheden slående.

- Jeg er ret overbevist om, at der er noget sammenhæng med overlæben, men det er vist knap så galt med ørerne, siger Thorbjørn Jepsen, der spår sig selv og sin trolde-kopi en stor fremtid.

- Nu er de jo solgt til Hollywood, så det kan være, at den gamle model også skal til Hollywood og have en flise ved siden af Clint Eastwood på Hollywood Boulevard, siger han.

Mød Thorbjørn Jepsen, der har lagt ansigt til en Gjøl-trold og find ud af, hvorfor trolden er så populær i videoen i toppen af artiklen.

Facebook
Twitter