VIDEO Trier-stjerne: Lars hjalp mig med orgasme-scene

Lars von Triers film ’Nymphomaniac’ indeholder en sadomasochistisk scene, der var en kæmpe udfordring for hovedpersonen Charlotte Gainsbourg.

Voldsomme sex-scener, blowjobs og blødende kønsdele.

Lars von Triers nye film 'Nymphomaniac' efterlader ikke meget til fantasien. Men specielt én scene var en stor udfordring for filmens hovedperson 'Joe', der spilles af Charlotte Gainsbourg.

En svær orgasme

Det fortæller hun i et interview med DRs kulturkorrespondent Mette Hybel.

- Trier bad om rigtig meget, og det ved han godt. Specielt den masochistiske scene, hvor jeg skulle lade som om, jeg fik en orgasme, der konstant kom tilbage, var svær, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Men Lars førte mig derhen, men uden at sige præcis, hvad jeg skulle gøre, fortæller Charlotte Gainsbourg.

De mange andre sex-scener i filmen var dog ikke noget, som gik filmstjernen på.

- Før jeg vidste, hvordan den skulle filmes, havde jeg selvfølgelig en masse spørgsmål, og jeg ville sikre mig, at vi ikke skulle have sex i virkeligheden. Men der var andre ting, som var langt sværere at lave end sexscenerne, siger Charlotte Gainsbourg i interviewet.

Elsker at være Triers værktøj

Det er tredje gang, hun arbejder sammen med Lars von Trier i en af hans film, og hun er fascineret af den danske instruktør.

- Jeg elsker at være hans værktøj. Jeg elsker at være en dukke i hænderne på ham(…) Han er provokerende. Men der er en mening med hans provokationer, siger hun.

Du kan se mere om Lars von Trier og 'Nymphomaniac' i Mette Hybels indslag i TV-Avisen klokken 21:30 i aften.

Se hele interviewet med Charlotte Gainsbourg i videoen i toppen af artiklen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk