Why so serious? Ny film om Jokeren på vej

Filmen skal fortælle oprindelseshistorien om en af Batman-universets allerstørste skurke - nemlig Jokeren.

En spritny film om 'The Joker' er på tegnebrættet. Her ses Heath Ledger i rollen som skurken i 'The Dark Knight'. (Foto: ho © Scanpix)

En helt ny spinoff-film fra Batman-universet er på tegnebrættet i Hollywood.

Det skriver The Hollywood Reporter.

Filmen er endnu på et meget tidligt stadie, men det er tilsyneladende Warner Bros og tegneserieforlaget DC, der går sammen om at lave en film, der viser, hvordan den klassiske skurk, Jokeren, blev til, og kommer til at foregå i Gotham City i 1980'erne.

Batman-filmene og hele universet omkring superhelten har gennem mange år været populært i hele verden, og det er da også nogle 'store drenge' i branchen, som står bag projektet.

Det er manden bag 'The Hangover'-filmene ('Tømmermænd i Vegas'/Thailand/tur-retur, red.) Todd Phillips, der skal skrive manuskriptet sammen med Scott Silver, som stod bag 2002-filmen '8 Mile', hvor rapperen Eminem havde hovedrollen.

Men også Martin Scorsese vil have en finger med i spillet. Han er nemlig hyret ind til at producere filmen sammen med Todd Phillips, der kommer til at lede projektet.

Karakteren 'The Joker' eller Jokeren har været med i to Batman-film - 'The Dark Knight' fra 2008, hvor Heath Ledger ses i Joker-rollen samt i filmen 'Batman' fra 1989, hvor Jack Nicholson fik æren af at spille den første Joker på det store lærred.

Derudover har Jared Leto netop spillet Jokeren i superheltefilmen 'Suicide Squad'.

Ifølge deadline.com er det dog ikke ham, der kommer til at ses i rollen som Jokeren i den nye film, men en helt ny skuespiller - muligvis også en yngre én.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver dag.

Vis alle nyhedsbreve