You got it dude: ’Hænderne Fulde’ er på vej tilbage til tv

90’er-serien om onkel Jesse og pigerne DJ, Stephanie og Michelle er på vej tilbage til tv.

Familien Tanner fra 'Hænderne Fulde' var voldsomt populære blandt seerne i '80erne og '90'erne. Og det bliver de måske igen. En genoplivning af serien mere end 25 år efter første sæson blev sendt er på tegnebrættet. (Foto: PR-foto)

Der var onkel Jesse, der spillede rockmusik med bandet Jesse & the Rippers, og som elskede at udbryde "Have Mercy".

Der var de tre døtre Michelle, Stephanie og DJ, som gjorde udtryk som "how RUDE" og "you got it dude" populære.

Og så var der selvfølgelig den enlige far til de tre piger, Danny, som altid havde en moralprædiken klar til sine tre døtre, sådan omtrent altid samme tidspunkt, når afsnittet lakkede mod enden, og det amerikanske publikum skulle have en sund pointe at tage med til aftensmaden efter serien.

Jesse, Danny og pigerne var hovedfigurerne i tv-serien 'Hænderne Fulde', der blev sendt i USA i slutningen af 1980'erne og 90'erne, og som var en kæmpesucces. Serien bliver også stadig sendt og har stadig godt fat i publikum her mere end 25 år efter første sæson.

Mary-Kate og Ashley er ikke med

Men hvad laver de nu? Er Jesse stadig rockmusiker, er Danny stadig moralprædikende, og er børnene stadig lige så velopdragne nu, hvor de er blevet voksne?

Det bliver højst sandsynligt muligt at finde ud af - for ifølge The Hollywood Reporter er en efterfølger til tv-serien på vej.

Ifølge The Hollywood Reporter har Warner Brothers Television bekræftet, at der bliver arbejdet på en efterfølger til tv-serien, og en lang række af skuespillerne fra serien har allerede sagt ja til at medvirke igen - blandt andre Candace Cameron Bure (DJ), Jodie Sweetin (Stephanie), John Stamos (onkel Jesse), Bob Saget (Danny), Dave Coulier (Joey) og Andrea Barber (Kimmie).

Dog er hverken Mary-Kate eller Ashley Olson nævnt- de to tvillingepiger spillede rollen som Michelle, men er siden seriens slutnings blevet voldsomt berømte og rige på blandt andet at designe tøj.

- En efterfølger med et twist

Ifølge John Stamos arbejder han og seriens originale skaber og producer på "en efterfølger med et twist" - men det er det eneste, der indtil videre er offentliggjort om arbejdet.

Bliver 'Hænderne fulde' genoplivet er det dog ikke første gang, det sker. Tv-serien 'Boy Meets World' fra 1990'erne blev tidligere på året genoplivet - nu med hovedpersonens datter som seriens omdrejningspunkt, men med flere af de originale karakterer og skuespillere med.

Facebook
Twitter